Facebook Kodi addon: Kako si ogledati Facebook medije na Kodi

Facebook kodi addonČe ste navdušen uporabnik Facebooka, verjetno poskusite dostopati do storitve družbenih medijev s katero koli napravo, ki jo lahko. In k sreči lahko večina naprav, ki imate v lasti, dostopa do Facebooka, medtem ko celo medijski center Kodi omogoča ogled Facebook-a.


Facebook Kodi dodatek vam bo omogočil dostop nekateri vaših Facebook medijev, vendar ne vseh. Ogledali si bomo, kaj lahko naredi Facebook Media Kodi addon in kaj ne bo, ter vam pokazali, kako namestiti dodatek za Facebook na Kodi.

Kaj je Kodi?

Kodi je brezplačni programski predvajalnik medijev, ki uporabnikom omogoča ogled slik in videoposnetkov, shranjenih v internetu, ne da bi potreboval spletni brskalnik. Namestite ga lahko v napravah Amazon Fire TV, Apple TV, PC, Mac, Nvidia Shield in mobilnih napravah Android ali iOS. Kodi ima dodatke ali vtičnike, ki mu omogočajo dostop do skoraj katere koli vsebine v spletu, vključno s Facebook mediji.

Opozorilo: Kodi je treba uporabljati samo za vsebino, do katere imate zakonsko pravico do dostopa. Niti fundacija Kodi niti Comparitech ne zagovarjajo uporabe Kodija za piratstvo.

Preberi več: Kaj je Kodi? Kako lahko začnem uporabljati?

Pri Kodi vedno uporabljajte VPN

Če prenašate video iz Facebooka ali katerega koli drugega vira v internetu, bo vaš ponudnik internetnih storitev zmanjšal hitrost interneta in tako ohranil pasovno širino v omrežju. To lahko povzroči varovanje videoposnetkov. Spletna mesta za pretakanje lahko uporabljajo tudi bloke geografskih vsebin, da vam preprečijo ogled njihovih videoposnetkov, če vedo, kje se nahajate. Iz teh razlogov morate vedno uporabljati VPN, da zaščitite svojo zasebnost pri prenosu videoposnetkov.

VPN preprečuje, da bi spletna mesta za pretakanje vedela, kje se nahajate, in ISP preprečuje, da bi sploh vedel, da pretakate video.

Niso pa vsi VPN-ji dobri za Kodi uporabnike. Večina nima aplikacij za Amazon Fire Stick ali druge priljubljene TV naprave. Mnogi nimajo strežnikov v dovolj državah, da bi vašo lokacijo ustrezno prikrili. Nekateri imajo pravilnike, ki jim omogočajo, da vodijo dnevnike vedenja uporabnikov, kar ustvarja tveganje za zasebnost.

Zaradi tega iz podjetja Comparitech priporočamo IPVanish za Kodi uporabnike. IPVanish ima aplikacijo za Amazon Fire TV in Nvidia Shield. Ima strežnike v več kot 60 državah. Ne beleži vedenja uporabnikov v spletu. Storitev je odličen način za zaščito vaše zasebnosti in varnosti, še posebej pri dostopu do Facebooka prek Kodija.

NAJBOLJ VPN ZA KODI: IPVanish je naša najboljša izbira. Ima veliko nepretrgano mrežo strežnikov in dosega dobre hitrosti. Zaradi močne zaščitne in zasebne funkcije sta IPVanish priljubljena za Kodi in Amazon Fire TV Stick. Poskusite brez tveganja s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Kako namestiti in odobriti Facebook Kodi addon

Facebook dodatek Kodi se imenuje "Facebook media". Je del uradnega skladišča Kodi addon. Tukaj je, kako ga namestiti in pooblastiti za uporabo s svojim Facebook računom.

V glavnem meniju Kodija kliknite addons

Kodi_17_Krypton_addons_Comparitech

Izberite Prenesi

Kodi addons prenesi

Izberite programski dodatki

TVAddons programski dodatki

Izberite Facebook mediji

izberite facebook medije

Kliknite namestite. Facebook mediji bi morali namestiti v nekaj sekundah

namestite facebook medije

Izberite Facebook mediji ponovno

Po nekaj sekundah vas bo addon opozoril, da morate iti na URL in vnesti kodo. Za izvedbo te naloge uporabite računalnik, mobilno napravo ali drugo spletno napravo

Facebook mediji vnesejo kodo

Vaš brskalnik vas bo preusmeril na Facebook in vas prosil, da se prijavite. Sledite navodilom, da končate odobritev tega dodatka Kodi za uporabo s Facebookom

Facebook mediji vnesejo kodo 2

Ko končate s tem postopkom, vam bo brskalnik poslal potrditveno sporočilo.

Pooblastilo za medije s Facebook je končano

Po nekaj sekundah bo Kodi tudi potrdil, da je avtorizacija končana. Kliknite v redu

Facebook medijska avtorizacija popolna2

Po čakanju še nekaj sekund vam bo Kodi dal a uporabnik dodan sporočilo z vašim imenom. Kliknite v redu ponovno

To je vse, kar je treba namestiti in avtorizirati Facebook medijev Kodi addon.

Preberi več: kako namestiti YouTube za Kodi

Kako uporabljati Facebook na Kodi

Če želite naložiti Facebook za Kodi, začnite v glavnem meniju in izberite addons → programski dodatki → Facebook mediji. Prikaže se glavni meni Facebook addons.

Glavni medij Facebooka

Tu je seznam, kaj počne posamezna točka menija.

  • Albumi - izberite to postavko v meniju, če želite brskati po slikah, ki ste jih naložili na Facebook. Slike so razvrščene po albumih, zato morate klikniti na vsako od njih, če želite videti vse slike
  • Videoposnetki - Izberite ta element, če želite brskati po videoposnetkih, ki ste jih naložili na Facebook
  • Prijatelji (morda zlomljeni) - Izberite ta element, če želite brskati po slikah profilov ljudi na seznamu vaših prijateljev. V našem testiranju smo ugotovili, da ta možnost ne deluje tako, kot je morala, saj je pokazala le enega prijatelja. Morda pa boste želeli poskusiti sami in videli, kaj se zgodi
  • Fotografije mene - Kliknite ta element v meniju, če želite najti fotografije, na katere so vas označili vaši prijatelji
  • Video posnetki o meni - Izberite ta element, če želite najti videoposnetke, na katere so vas označili vaši prijatelji

Česar Facebook-ov dodatek Kodi ne bo storil

Medtem ko vam bo Facebook Kodi addon omogočil ogled vaših slik in videoposnetkov, je pomembno razumeti, kaj vam ne bo dovolil. Ne morete uporabljati dodatka Facebook Kodi za ogled besedilnih objav, ustvarjanje besedilnih objav, nalaganje slik ali videoposnetkov, ogled slik ali videoposnetkov, na katerih niste označeni, pridružite se skupinam ali opravljate večine funkcij Facebooka.

Če si želite ogledati svoje slike ali videoposnetke ali tiste, na katere ste označeni, je to odličen Kodi dodatek. Če želite v Facebooku narediti še kaj od Kodija, ta dodatek ne bo pomagal.

Poglej tudi: Najboljših 112 Kodijevih dodatkov, ki še vedno delujejo

Upamo, da ste uživali v tem vodiču za Facebook na Kodi. Če želite več informacij o tem, kako uporabljati Kodi za iskanje najboljših videoposnetkov z vsega interneta, si oglejte druge vodiče za Kodi, vključno s tem, kako namestiti DailyMotion za Kodi, kako gledati televizijo v živo na Kodi, kako spremeniti svoj Kodi koža in drugi.

Poglej tudi: Najboljši VPN-ji za Facebook

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 47

map