iTV Player Kodi addon: Kako lahko gledam iTV Hub na Kodi od koder koli

ITVKabli iTV prenašajo nekatere najbolj priljubljene ameriške TV-oddaje, tudi Opatija Downton, G. Bean, Sherlock Holmes, Britanija ima talent, in več. Toda kako lahko na Kodiju gledate iTV kanale? In kako jih lahko opazujete, če se nahajate zunaj Združenega kraljestva? Ta članek bo razložil, kako namestiti in uporabljati iTV Player Kodi addon in gledati iTV kanale z vsega sveta.


Kaj je Kodi?

Kodi je medijski predvajalnik z odprto kodo programske opreme. Uporabnikom omogoča, da vse svoje vire medijev integrirajo v en program, s čimer pomaga odpraviti potrebo po spletnih brskalnikih ali več lastniških aplikacijah samo za gledanje televizije. Kodi lahko namestite v računalnik, Mac, Odroid, Android, Raspberry Pi, Amazon Fire Stick ali Apple TV.

Preberi več: Najboljših 110 Kodijevih dodatkov

Opozorilo: Kodi je treba uporabljati samo za vsebino, do katere imate zakonsko pravico do dostopa. Niti fundacija Kodi niti Comparitech ne zagovarjajo uporabe Kodija za piratstvo.

Pri pretakanju videoposnetka vedno uporabite VPN

Kadar koli televizijo ali filme prenašate prek spleta, za zaščito zasebnosti vedno uporabite VPN. Ponudniki internetnih storitev imajo pogosto algoritme, ki iščejo uporabnike, ki pretakajo video. Če bodo ugotovili, da to počnete, lahko zmanjšajo vašo hitrost in tako shranijo pasovno širino v omrežju. To lahko privede do varovanja, zelo moteče težave, ki vam lahko uniči uživanje v spletni televiziji.

VPN-ji pomagajo preprečiti to težavo s šifriranjem vaših podatkov v zasebnem tunelu in ohranjajo vaše spletne aktivnosti zasebne.

VPN-ji pomagajo tudi odkleniti vsebino, iz katere ste blokirani, glede na vašo lokacijo. Če na primer prebivate v Združenem kraljestvu, ki potuje v Francijo, VPN lahko svojo lokacijo skrije pred spletnimi mesti, kar vam omogoča, da si ogledate televizijske oddaje v Združenih državah, ki jih sicer ne bi mogli videti.

Niso pa vsi VPN-ji dobri za pretakanje videov. Mnogi nimajo aplikacij za TV naprave, kot je Amazon Fire Stick, so prepočasni za pretakanje HD videoposnetkov ali ustvarjanje novih tveganj glede zasebnosti z vodenjem dnevnikov vedenja uporabnikov.

Zaradi tega priporočamo IPVanish za uporabnike Kodi-ja. V našem testiranju je bilo dovolj hitro, da se je predvajal video z visoko ločljivostjo brez varovanja. Ima aplikacijo za Amazon Fire Stick in Nvidia Shield in ima strogo politiko "brez dnevnikov".

NAJBOLJ VPN ZA KODI: IPVanish je naša najboljša izbira. Ima veliko nepretrgano mrežo strežnikov in dosega dobre hitrosti. Zaradi močne zaščitne in zasebne funkcije sta IPVanish priljubljena za Kodi in Amazon Fire TV Stick. Poskusite brez tveganja s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Kako gledati iTV kanale na Kodi

iTV ima storitev pretakanja videov, imenovano "iTV Hub", ki gledalcem omogoča, da vse svoje kanale vidijo v živo na spletu. Običajno bi za dostop do tega spletnega mesta potrebovali spletni brskalnik. Z dodatkom Kodi iTV Player lahko to zahtevo zaobidete in gledate iTV s katero koli napravo, združljivo s Kodi. iTV Player je v restavraciji Kodil. Tukaj je navodila za namestitev dodatka iTV Player Kodi

Odprite brskalnik in se pomaknite do strani github za Kodil repo.

Kliknite datoteko z imenom Kodil.zip. Ne pozabite, kam shranite to datoteko

V glavnem meniju Kodi kliknite addons

Meni Kodi addons

V zgornjem levem kotu izberite ikono »namestitveni paket«, ki je videti kot odprto polje

Ikona odprtega polja Kodi

Izberite namestitev iz zip datoteke

Kodi namestite iz zip datoteke

Pomaknite se do mape, v katero ste shranili kodil.zip. Kliknite za namestitev

Izberite Kodil repo

Ko je Kodil repo končan z namestitvijo, izberite namestitev iz skladišča

Namestite Kodi17 Krypton iz skladišča

Izberite www.Kodisrael.co.il Repository

Kodil repo

Izberite video dodatke

video addons Kodil repo

Izberite iTV

Izberite iTV

Izberite namestitev

namestite predvajalnik itv

iTV nameščen

Ko namestite dodatek, je preprost za uporabo. Kliknite iTV v meniju Kodi z dodatki za video, da prikaže glavni meni iTV. Možnosti so Oddaja, Kategorije, in V živo.

iTV glavni meni

S klikom V živo prikaže seznam iTV kanalov. Kliknite kateri koli od teh kanalov, da takoj začnete gledati.

meni kanala iTV

iTV v živo

Če želite namesto televizije v živo gledati vsebino na zahtevo, izberite Oddaja da dobite seznam vseh oddaj oz Kategorije brskanje po vsebini po žanru.

iTV kaže seznam

seznam kategorij iTV

To je vse, kar je, da namestite in uporabite iTV Player za Kodi. Kaj pa storiti, če niste v Veliki Britaniji.?

Poglej tudi: Kateri risani dodatki Kodi so varni za uporabo?

Kako gledati iTV Player od koder koli

Če poskusite uporabljati dodatek iTV Kodi zunaj Združenega kraljestva, boste morda dobili sporočilo o napaki, kot je to.

Napaka iTV

Temu se lahko izognemo s povezovanjem na strežnik VPN ZDA. Navodila za to se razlikujejo glede na to, kateri VPN uporabljate. Spodaj je opisano, kako se povezati s britanskim strežnikom s pomočjo IPVanish.

Odprite IPVanish, da odprete glavni meni

ipvanish glavni meni

Kliknite na strežniki na levi strani zaslona

jeziček strežnikov ipvanish

Pomaknite se navzdol po seznamu strežnikov, dokler ne najdete tistega, ki se nahaja v Združenem kraljestvu. Osebno sem ugotovil, da je strežnik Manchester bolj zanesljiv od londonskega, vendar jih morate preizkusiti in se odločiti, za katerega menite, da je najboljši

ipvanish izberite strežnik

Ko prvič poskusite vzpostaviti povezavo, boste morda prejeli poziv, ali želite zamenjati strežnike. Morda boste morda prejeli tudi sporočilo, da morate povezavo prenesti. V obeh primerih za nadaljevanje kliknite »da« ali »v redu«. Po nekaj sekundah bi morali biti povezani s strežnikom.

ipvanish povezan z manchesterjem

Z uporabo spletnega mesta, kot je whatismyip.com, preverite, ali imate zdaj naslov ZDA

whatismyip

Kliknite video ali kanal, ki ga želite videti. Kanal naj bi se začel predvajati

iTV 1 uspeh

To je vse, kar lahko gledamo iTV na Kodi od koder koli.

Preberi več: Kako gledati televizijo Tubi na Kodiju in zunaj ZDA.

Upamo, da ste ugotovili, da je ta članek koristen. Če želite izvedeti več o tem, kako s pomočjo Kodija pridobiti najboljše TV-oddaje, filme, športne in druge vsebine, boste morda želeli preveriti še nekaj naših člankov o Kodiju, vključno s tem, kako gledati Premier ligo na Kodiju, kako glejte ICC Cricket na Kodi in The Best Addons za ogled dokumentarnih filmov o Kodiju.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 60