Kako gledati US Open Tennis 2019 na Kodi – brezplačno v živo

Kako gledati US Open na Kodi


Ameriški tenis Open 2019 bo potekal od 26. avgusta do 8. septembra. Letos Williams, Osaka in ženski svet št. 1 Barty so nekatera od velikih imen. Medtem ko bo dostop do prenosa v živo prek spleta omejen, si boste lahko ogledali US Tennis Open 2019 na Kodiju v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi ali v tujini s pravo kombinacijo dodatkov in storitev. Medtem ko si bodo nekateri gledalci lahko vsaj ogledali vsaj del turnirja brezplačno. Brezplačne možnosti morda ne obstajajo za vsakogar, zato bomo opisali, kako lahko vsakdo pretaka tok iz plačanih in brezplačnih Kodi dodatkov.

Pomembno: Naš vodič priporoča le uradne dodatke Kodi. US Tennis Open 2019 je eden največjih športnih dogodkov leta. Omejen dostop do gledanja lahko nekatere oboževalce zamika, da bi se obrnili na neuradne tokove. Vendar pa je na voljo več možnosti pretakanja, s katerimi boste lahko na Kodiju gledali ameriški tenis, odprt 2019. S temi uradnimi viri vam ne bo treba skrbeti zaradi nezanesljivih tokov in ogrožati zasebnosti in varnosti.

Preberite nadaljevanje, če želite izvedeti, kako gledati US Open turnir na Kodi (in po možnosti brezplačno)!


Glede na vašo lokacijo boste morda morali uporabiti VPN za ogled ZDA. Pojasnili bomo, kako in katere delujejo.

Opozorilo: Kodi je treba uporabljati samo za vsebino, do katere imate zakonsko pravico do dostopa. Niti fundacija Kodi niti Comparitech ne zagovarjajo uporabe Kodija za piratstvo.

Kako brezplačno gledati US Tennis Open 2019 na Kodiju z VPN

Ameriški gledalci si lahko ZDA Open Open 2019 ogledajo prek ESPN. Gledalci v celinski Evropi lahko v Eurosportu sodelujejo v akciji. Za gledanje v živo boste morali imeti naročnino na Eurosport ali ESPN. Vendar pa z ESPN obstaja več storitev, ki ponujajo ESPN tokove. Nekatere storitve ponujajo brezplačne preizkuse. Če niste zunaj podprtih geografskih regij Eurosporta ali ESPN, boste morda še vedno dostopali do teh storitev, čeprav bo potreben VPN. Na splošno lahko VPN pomaga preprečevati hitrostna hitrost ponudnika internetnih storitev in druge ukrepe zasebnosti, ki posegajo v zasebnost.

Takole si lahko ogledate US Tennis Open 2019 na Kodiju:

  1. Ustvarite račun z zaupanja vredno storitev VPN. Za uporabnike Kodi priporočamo IPVanish. Druge možnosti, ki jih morate upoštevati, so: ExpressVPN, NordVPN ali CyberGhost.
  2. Namestite aplikacijo VPN na isto napravo kot aplikacijo Kodi. Čeprav imate možnost namestiti svoj VPN na usmerjevalnik in tako pokriti vse svoje naprave, je to ponavadi zapleten postopek. Priporočamo, da aplikacijo VPN shranite v isti napravi, kjer izvajate Kodi.
  3. Povezava s strežnikom s sedežem v ZDA (Če uporabljate naročnino Eurosport, se povežite s strežnikom znotraj celinske Evrope). Za dostop do želenega toka se povežite s strežnikom VPN na podprtem mestu.
  4. Namestite in pretakajte iz dodatka Kodi, ki ponuja ESPN in US Tennis Open 2019.

Ni nobenega zagotovila, da se bo ob poskusu dostopa do toka US Tennis Open 2019 vse dobro obneslo. Zaradi tega priporočamo, da v primeru težav preizkusite svoje možnosti pred začetkom turnirja. Tako boste imeli dovolj časa, da izločite kakršne koli težave ali poiščete druge možnosti.

Kako gledati US Tennis Open 2019 na Kodi

ESPN bo ameriškim strankam omogočil dostop do ameriškega Tenis Open 2019, Eurosport pa je ekskluzivni partner oddaje US Open v celinski Evropi. Medtem bo Prime Video pretočil dogodek v Veliki Britaniji in na Irskem. Za vse te možnosti so na voljo dodatki Kodi, čeprav ni jasno, ali bo dodatek Prime Video Kodi ponudil oddaje v živo.

Če ste v ZDA ali imate dostop do načina plačila s sedežem v ZDA, lahko ustvarite brezplačno preskusno različico za katero koli Sling TV (oranžni paket) ali Playstation Vue (paket dostopa). Obe storitvi ponujata ESPN in do nje lahko dostopate prek dodatkov Kodi. Če ste v Veliki Britaniji ali na Irskem, lahko uporabite dodatek Prime Video. Drugi v Evropi lahko uporabljajo dodatek Eurosport Kodi.

Medtem lahko vsakdo po svetu dostopa do ESPN prek USTVNow, ki ponuja ESPN prek naročnine na vse kanale.

Vse te možnosti so na voljo za Kodi takoj v uradnem skladišču Kodovih dodatkov.

USTVNow Kodi addon - Mednarodni dostop

ustvnowkodi

USTVNow je na voljo vsem, ki se nahajajo zunaj ZDA. Do storitve lahko dostopate tudi brez uporabe VPN. Čeprav je to solidna možnost, je za dostop do ESPN treba plačati 19 $ / mesečno.

Do USTVNow lahko dostopate z dodatkom USTVNow Kodi, ki je na voljo v uradnem skladišču Kodi.

Pojdite na USTVNow, da začnete ustvarjati svoj račun. Pojdi do Načrti, nato izberite Vsi kanali možnost. Ne pozabite se prijaviti s svojim e-poštnim naslovom. Če uporabljate Registrirajte se na Facebooku Možnosti se ne boste mogli prijaviti v dodatek Kodi, saj ne omogoča preverjanja pristnosti prek Facebooka.

Eurosport Player - mednarodni dostop z VPN

igralca europortala

Eurosport je na voljo strankam v celinski Evropi. To je odlična novica za tiste, ki si želijo ogledati US Tennis Open 2019. Mesečne naročnine so na voljo po 9,99 € / mesec.

Do Eurosporta lahko dostopate prek dodatka Eurosport Player Kodi, ki je na voljo v uradnem skladišču Kodi addon.

Povežite se z omrežjem VPN v Evropi, pojdite na europortplayer, spremenite jezik v angleščino in pritisnite Naročite se da bi začeli s svojim Eurosport načrtom.

PS Vue Kodi addon - Na voljo je brezplačna poskusna naročnina (ZDA)

ps vue mojstri golf

Playstation Vue (PS Vue) je izvedljiva možnost, da ljubitelji tenisa v ZDA ujamejo ameriško prvenstvo v tenisu 2019. V tej storitvi Sony za pretakanje je na voljo več kanalov, vključno z ESPN. Do funkcij storitve lahko dostopate tudi z dodatkom Kodi, ki se poveže z vašim računom za PS Vue.

Pojdite na spletno mesto Playstation Vue in izberite Dostop paket. Skozi 5-dnevno brezplačno preskusno različico si boste lahko ogledali brezplačno. Turnir traja 13 dni, zato boste morda morali izbrati obdobje, ki si ga želite resnično ogledati, če ga želite gledati brezplačno.

Dodatek PS Vue Kodi je na voljo v uradnem skladišču Kodi addon.

Če imate način plačila v ZDA, lahko ustvarite račun za Playstation Vue zunaj ZDA. V tem primeru se lahko poskusite povezati s strežnikom VPN v ZDA in ustvarite račun za prost dostop do US Tennis Open 2019.

Sling TV Kodi addon - Na voljo je brezplačna poskusna naročnina (ZDA)

Sling TV kodi nam gospodarji

Sling TV je še ena storitev pretoka internetne televizije, podobna PS Vue, ki omogoča dostop do različnih kanalov, vključno z ESPN.

Če želite dobiti ESPN prek Slinga, pojdite na Sling.com in se prijavite na Oranžna naročnina. Ne izberite 40-odstotne ponudbe, saj je to potrebno predplačilo in brezplačno preizkusno obdobje. Navadna naročnina vam bo omogočila dostop do 7-dnevne brezplačne preizkuse.

Dodatek Sling TV Kodi lahko prenesete iz uradnega skladišča dodatkov Kodi. Prijavite se v addon z istim e-poštnim naslovom in geslom, ki ste ga uporabili pri nastavitvi naročnine.

Zattoo Box - prost dostop do Eurosporta prek VPN

zattoo polje kodi addon

Zattoo Box je evropska pretočna televizija, ki ponuja dostop do več televizijskih omrežij v živo iz celotne EU, vključno z Eurosportom. Na voljo je brezplačna različica Zattoo Box-a, na katero se lahko prijavite tudi izven EU, čeprav boste za prijavo in pretakanje morda potrebovali VPN, če ste zunaj območja evra, kjer je na voljo Zattoo Box.

Obstaja dodatek Zatio Box Kodi, ki ga lahko prenesete iz uradnega skladišča Kodi addon.

Za brezplačen račun se boste morali registrirati na Zattoo.com. Če niste zunaj EU, se povežite s strežnikom VPN v državi, kjer je na voljo Zattoo Box, na primer Švedska ali Nemčija. Ko ste prijavljeni in ste pripravljeni za prenos ZDA Open 2019 na Eurosport, se prepričajte, da ste povezani z omrežjem VPN v državi EU. Morda boste morali zagnati tudi brskalnik v zasebni seji ali v beleženju beleženja zgodovine.

Našli smo mešane rezultate z dostopom do vsebine do Zattoo Box prek VPN. Če pa ga boste lahko zagnali, je najboljša možnost za prost dostop do dogodka.

Odprta zgodovina ameriškega tenisa

Od leta 1881 je ameriški tenis Open eden najstarejših teniških turnirjev na svetu in trenutno nosi največjo torbico za zmago. Letos naj bi torbica dosegla rekordnih 57 milijonov dolarjev. Obračun med Naomi Osaka in Sereno Williams v letu 2018 je bil epski, leto 2019 pa obeta veliko odličnih akcij, tako v moških kot ženskah samskih.

Poglej tudi: Vodič za Kodi 18.3: Sestavljanja, dodajanja in posodobitve

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 9 =

map