NHL.tv Kodi addon: Kako namestiti NHL.tv za Kodi

NHL.tv Kodi addon


Če ste ljubitelj hokeja in si želite ogledati veliko tekem v NHL-u, je težko najti vse igre, ki jih želite videti v spletu. Tu lahko pomaga NHL.tv Kodi addon.

NHL.tv je plačljiva pretočna storitev, ki jo ponuja Nacionalna hokejska liga. Omogoča vam gledanje NHL iger, ki jih ne izvajajo vaše lokalne televizijske postaje. Dodatek NHL.tv Kodi omogoča dostop do te storitve prek Kodi-ja, tako kot do katere koli druge pretočne vsebine.

Ta članek bo razložil, kako namestiti in gledati NHL na Kodi.

Poglej tudi: Kako gledati NHL na Kodiju za celoten seznam možnosti.

Kaj je Kodi?

Kodi je brezplačni predvajalnik medijev, ki ga lahko uporabljate za gledanje spletnih TV oddaj, filmov, športnih dogodkov in drugih programov v računalniku. Za razliko od številnih drugih možnosti, ki jih je mogoče uporabiti za pretakanje vsebine, ima Kodi intuitiven vmesnik, ki je podoben uporabi kabelske omarice ali DVD predvajalnika.

Upravljate ga lahko prek aplikacije za pametne telefone ali RF daljinca, v en del programske opreme pa lahko integrira najrazličnejše pretočne vsebine. Tako preprečite, da bi morali vsakič, ko želite gledati nekaj novega, preklapljati med različnimi aplikacijami in spletnimi brskalniki.

Iz teh razlogov je Kodi postal zelo priljubljen pri "rezalnikih kablov" ali ljudeh, ki iščejo druge alternative kabelski televiziji..

Kodi lahko dodate v skoraj katerokoli poceni pretočno napravo, kot so Roku Box, Amazon Fire TV in Apple TV, ali pa jo naložite na katero koli napravo Windows, iOS, Mac OS ali Android.

V zadnjem času je Kodi dobil nekaj negativne medijske pozornosti, ker naj bi bilo orodje za dostop do piratske vsebine. Kljub temu da je Kodi mogoče uporabiti v ta namen, pa je na voljo tudi veliko zakonitih programov.

Pri uporabi Kodija obstaja nekaj tveganj za zasebnost in varnost, vendar jih je mogoče s primernimi previdnostnimi ukrepi zmanjšati.

Kako varno in zasebno uporabljati Kodi

Dodatek NHL.tv je del uradnega skladišča Kodi. To pomeni, da je bil izveden strožji postopek preverjanja kot večina tretjih dodatkov. Vendar ima še vedno nekaj tveganj glede zasebnosti.

Na primer, mnogi uporabniki Kodi-ja so imeli težave z varovanjem pri poskusu predvajanja videoposnetkov. V večini primerov te težave povzročajo popolnoma običajne težave, kot so počasne hitrosti povezave, težave z omrežno povezljivostjo ali velikost predpomnilnika, ki ni optimizirana. V nekaterih primerih pa so uporabniki imeli to težavo tudi, če so izključena vsa običajna pojasnila. Če se vam to zgodi, lahko to pomeni, da vaš ponudnik internetnih storitev namerno upočasnjuje vašo hitrost, ker vam ni všeč, da prenašate video, ne da se naročite na kabelsko TV.

Eden od načinov za reševanje te težave je uporaba VPN-ja. VPN prikriva podatke, ki jih pošiljate, in prikriva vaš IP naslov. Tako lahko vaš ponudnik internetnih storitev pove le, da prenašate veliko podatkov, ne pa tudi, zakaj to počnete.

Na žalost večina VPN storitev ni narejena za ljudi, ki prenašajo video. Nekateri od njih najemajo strežnike, ki so zastareli in ne morejo slediti veliki količini podatkov, potrebnih za video z visoko ločljivostjo. Drugi vodijo dnevnike o dejavnostih uporabnikov, pri čemer zasebni podatki o vaših navadah pretakanja puščajo dostopne določene hekerje in druge zlonamerne osebe.

Zaradi tega priporočamo IPVanish za uporabnike Kodi-ja. Zagotavlja lastno fizično infrastrukturo, tako da lahko ohranja hitrost podatkov visoko. To pomaga odpraviti to motečo težavo s pufranjem. Prav tako ne vsebuje nobenih dnevnikov, tako da lahko ponoči dobro spite, saj veste, da osebni podatki o vas ne gredo v napačne roke.

OBRAZLOŽITEV: Naši bralci lahko tukaj izključno prihranijo 60% za IPVanish načrte.

Comparitech ne odobrava in ne spodbuja kakršnih koli kršitev avtorskih omejitev, vključno z nezakonitim pretakanjem preko Kodija. Kodi se lahko uporablja za številne odlične in zakonite namene spletnega pretakanja. Pred prenosom ali pretakanjem avtorskega gradiva brez dovoljenja upoštevajte zakon, žrtve in nevarnosti piratstva.

NHL.tv Kodi addon navodila za namestitev

Dodatek NHL Kodi je mogoče namestiti iz uradnega skladišča Kodi. Tukaj je opisano, kako to storiti.

 • V glavnem meniju izberite ikono lupe v zgornjem levem kotu zaslona.
 • Kodi
 • Kliknite "search addons"
 • NHL.tv Kodi addon: Kako namestiti NHL.tv za Kodi
 • V iskalno polje vnesite »NHL« in kliknite »V redu«
 • Vnesite
 • Na seznamu izberite "NHL TV"
 • NHL.tv Kodi addon: Kako namestiti NHL.tv za Kodi
 • Kliknite »namesti«
 • NHL.tv Kodi addon: Kako namestiti NHL.tv za Kodi
 • Če imate na svojem Kodi nameščen zunanja skladišča, boste morda videli sporočilo, iz katerega shrambe želite namestiti NHL TV. Če je tako, izberite »Kodi addon repozitorij.« Če v vašem Kodi nimate nobenih drugih skladišč, bi se moral samodejno namestiti iz uradnega skladišča.

Kako uporabljati dodatek Kodi NHL.tv

Preden poskusite predvajati video iz dodatka NHL.tv, ga morate nastaviti s pomočjo menija "konfiguracija". Če želite dostopati do tega, z desno miškino tipko kliknite dodatek in izberite »informacije«, nato izberite »konfiguracija«. Na levi strani boste videli niz zavihkov z oznako »prijava«, »vizualno« in »Obvestila o rezultatih«. zavihek mora biti nastavljen na "prijava."

V meniju za prijavo kliknite »uporabniško ime« in vnesite svoje uporabniško ime NHL TV. To storite s poljem »geslo«, da izpolnite svoje poverilnice. Če ste se naročili na NHL TV prek programa Akamai ali Level 3, izberite ponudnika v meniju »CDN«. Če ste naročnik Rogersa, izberite »Rogers naročnik.« Če ste se na spletno stran NHL naročili neposredno s spletnega mesta, pustite polje »CDN« nastavljeno na »no preference«.

Kliknite na zavihek "vizualno" in si oglejte seznam možnosti, kako bo v dodatku prikazan video. Najpomembnejša izmed njih je možnost "kakovost pretoka". Nastavite to previsoko in doživeli boste pufranje. Nastavite ga prenizko in dobili boste video z nizko kakovostjo. Priporočam vam, da eksperimentirate, dokler ne najdete najboljšega bitratea za svoj sistem.

Zavihek "vizualno" vam omogoča tudi, da med drugimi možnostmi preklopite, ali želite skriti ali prikazati rezultate, nastaviti najljubšo ekipo in prikazati, kako se prikaže ime ekipe..

NHL.tv Kodi addon: Kako namestiti NHL.tv za Kodi

Izberite "Obvestila o rezultatih", če želite dodati, kako naj prikaže obvestila o doseženih ciljih. Lahko nadzorujete, koliko sekund obvestilo ostane na zaslonu in ali je cilj "opisan" ali zgolj naveden. Obvestila o ciljih lahko tudi v celoti izklopite, če se vam zdijo preveč moteča.

Pregled dodatkov NHL.tv

Če ste ljubitelj hokeja, je dodatek NHL.tv odličen dodatek k aplikaciji Kodi. Storitev lahko kupite za samo 111,96 USD na sezono, če želite spremljati samo eno ekipo. Če upoštevate, da je hokejska sezona dolga devet mesecev, to znaša 12,44 USD na mesec. Če želite spremljati vse ekipe in pridobiti vse igre, je to le 139,96 USD na sezono, kar znaša približno 15,55 USD na mesec.

Če storitve ne želite plačati, lahko dodatek NHL.tv Kodi uporabite tudi za ogled brezplačne vsebine s NHL.com. Vsebuje kratke posnetke nedavnih iger, novic in posnetkov klasičnih iger iz let 1959-1993.

Pomembna pomanjkljivost dodatka je ta, da so nekatere igre zatemnjene, če so pravice za njihovo pretakanje kupile nacionalne televizijske postaje, kot sta NHL Network ali NBCSN. Če ne morete videti igre, ki jo želite uporabljati dodatek Kodi NHL.tv, brskajte po našem seznamu najboljših dodatkov za ogled NHL-a na Kodi-ju. Na enem od njih boste morda lahko ujeli igro, ki jo iščete.

Predlagani članki:

 • Kako gledati NFL na Kodi
 • Kako gledati filme na Kodi
 • Najboljši Kodi dodatki za šport
 • Kako gledati NHL na Kodi

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2