Sportsnet Sekarang Kodi addon: panduan pemasangan langkah demi langkah

Adakah anda mencari maklumat mengenai Sportsnet Now Kodi addon? Dalam panduan ini, kami akan menjelaskan apa yang Sportsnet Now addon adalah. Kami juga akan menunjukkan kepada anda cara memasang dan mengkonfigurasinya.


Sukannet Sekarang Kodi

Kodi adalah salah satu cara paling mudah untuk menubuhkan sistem teater rumah anda sendiri. Ia percuma, sumber terbuka, dan menawarkan serba boleh yang tidak dapat dipadankan oleh kebanyakan perisian pusat media lain. Kodi boleh dipasang pada pelbagai peranti yang berbeza termasuk PC (Windows, Mac, dan Linux), Apple TV, iPhone, Android, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi, dan USB flash drive.

 Kodi menyediakan dua cara untuk mengakses kandungan. Ia boleh terus memainkan sebarang fail audio atau video yang disimpan pada peranti anda, tetapi ini tidak sesuai untuk platform dengan sedikit ruang storan. Sebaliknya, ramai pengguna Kodi memilih untuk memasang plugin tambahan yang dikenali sebagai addon. Addons ini mengumpulkan kandungan dari sumber dalam talian sebaliknya. Walaupun mereka memerlukan sambungan internet untuk berfungsi, mereka biasanya menyediakan akses kepada gigabyte kandungan sementara mempunyai keperluan penyimpanan yang agak kecil.

Sportsnet Now adalah addon rasmi yang menyediakan akses kepada liputan penuh berlesen sukan Kanada dan sukan antarabangsa yang lain yang diliputi oleh Sportsnet. Panduan ini akan membimbing anda untuk memasang dan mengkonfigurasi Sportsnet Now Kodi addon. Kami juga akan bercakap tentang fungsi yang ditawarkan oleh addon ini.

Comparitech tidak membenarkan atau menggalakkan sebarang pelanggaran sekatan hak cipta, termasuk aliran haram melalui Kodi. Kodi boleh digunakan untuk tujuan penstriman dalam talian yang sangat baik dan sah. Sila pertimbangkan undang-undang, mangsa, dan risiko cetak rompak sebelum memuat turun atau menyiarkan bahan berhak cipta tanpa izin. Sentiasa melakukan penyelidikan sebelum mengakses mana-mana Kodi add-on, aliran atau repositori.

Cara menggunakan Kodi dengan selamat

Dengan begitu banyak hayat yang dibelanjakan dalam talian, orang ramai di seluruh dunia beralih kepada rangkaian peribadi maya (VPN) untuk menjaga kebiasaan data dan melayari mereka secara peribadi. Terdapat banyak maklumat yang salah mengenai VPN, tetapi ada banyak sebab yang baik orang yang mematuhi undang-undang mungkin menggunakan VPN, terutama jika mereka pengguna Kodi.

Tambahan rasmi seperti Sportsnet Now biasanya diuji dan disahkan lebih teliti daripada addons pihak ketiga, tetapi mereka masih terdedah kepada rampasan. Dengan menggunakan serangan Man-in-the-Middle (MitM), penyerang dapat melihat dan mengawal semua yang anda lakukan dalam talian. 

Oleh kerana pemansuhan jalur lebar FCC yang terkini, penyedia perkhidmatan internet (ISP) di AS kini dibenarkan menjual sejarah penyemakan imbas anda. Di samping itu, beberapa ISP besar telah didapati dengan sengaja mengehadkan kelajuan internet pelanggan mereka dalam usaha untuk menghalang video streaming dalam talian. 

VPN yang baik boleh melindungi anda dari semua ancaman di atas. Mereka menyulitkan setiap lalu lintas rangkaian masuk dan keluar. Oleh kerana enkripsi ini akan mengambil masa beberapa ribu tahun untuk pecah, ia akan menghalang majoriti serangan Mitm. Kerana ISP anda tidak dapat memberitahu dengan tepat apa yang anda lakukan, mereka kurang cenderung untuk mendaptkan kelajuan rangkaian anda secara automatik. Dengan kelajuan rangkaian yang tidak terhad, anda mungkin mendapati bahawa media anda memainkan lebih lancar.

Kami mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN yang dipanggil IPVanish. IPVanish membina dan mengekalkan infrastruktur pelayannya sendiri, membolehkan ia menyediakan sambungan yang cepat dan konsisten. Ia berfungsi dengan setiap Kodi addon yang telah kami uji, dan mempunyai pelayan di 55 negara yang berbeza. 

Tambahan pula, IPVanish adalah sangat mudah alih. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Linux, Android, dan iOS. Mereka juga merupakan satu-satunya penyedia VPN berprofil tinggi yang aplikasinya berada di kedai aplikasi lalai Amazon Fire Stick, jadi anda boleh terus dilindungi di mana anda berada.

PERDAGANGAN PEMBACA: Jimat sehingga 60% pada rancangan IPVanish di sini.

Bagaimana untuk memasang Sportsnet Now Kodi addon

Bagaimana untuk memasang Sportsnet Now pada Kodi

SportsNet Sekarang cepat dan mudah dipasang. Pertama, Kodi terbuka. Lihatlah menu di sebelah kiri skrin utama. Klik pada pilihan yang mengatakan Add-ons.

Memasang Sportsnet Sekarang

Seterusnya, klik pada ikon yang kelihatan seperti kotak. Ini berada di sudut kiri atas, di bawah tajuk halaman.

Sportsnet Now Kodi Tutorial

Seterusnya, pilih Pasang dari repositori. Biasanya anda perlu memasang repositori terlebih dahulu, tetapi sebagai Sportsnet Now addon berada di repo Kodi rasmi, kita boleh melangkau langkah ini.

Kodi Sportsnet Now addon

Tatal melalui senarai repositori yang dipasang dan pilih Repositori Kodi Add-on rasmi. Seterusnya, klik pada Tambahan video dan cari Sportsnet Sekarang dalam senarai pada halaman berikut. Anda boleh menggunakan bar skrol di sebelah kanan untuk bergerak dengan cepat ke senarai.

Official Sportsnet Now Kodi addon

Apabila anda mencari addon, klik ia. Akhirnya, klik Pasang butang di sebelah kanan. Anda harus melihat pemberitahuan yang memberitahu anda bahawa Sportsnet Now telah dipasang dengan betul. Masih ada satu perkara yang perlu dilakukan sebelum anda boleh menggunakan addon ini, bagaimanapun: log masuk.

Dari skrin utama, klik kanan pada ikon SportsNet Now dan pilih Tetapan. Dari sini, anda boleh masukkan username dan kata laluan Sportsnet Now anda. Anda juga perlu memilih pembekal kabel anda. Setelah ini selesai, klik okey butang di sebelah kanan dan luncurkan addon. Jika kelayakan log masuk anda betul, anda harus dapat melihat semua kandungan yang tersedia secara langsung dan atas permintaan.

SportsNet Sekarang adalah sebuah syarikat Kanada dan jika anda berada di luar Kanada, anda akan mendapati bahawa video tidak akan dimainkan. Anda boleh memintas kawasan ini mengunci dengan menyambungkan VPN anda ke pelayan Kanada. Juga, permainan hoki tertentu dikunci dengan cara yang lebih spesifik. Untuk ini, anda perlu menyambung ke pelayan di rantau yang diliputi oleh salah satu pasukan bermain. Sebagai contoh, untuk menonton permainan Leaf Toronto Maple, anda perlu menyambung ke pelayan di Toronto.

Konfigurasikan Sportsnet Now Kodi addon

Sportsnet Sekarang adalah cara terbaik untuk menonton sukan Kanada secara langsung dan mengikut permintaan. Jika anda mempunyai pakej kabel, anda mungkin mendapati bahawa langganan Sportsnet Now dimasukkan, tetapi walaupun tidak, anda boleh mendaftar dan mendapatkan percubaan percuma sebulan di sini.

Lihat juga: Tambaha
n Kodi sukan terbaik

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 − = 37

map