Kako gledati britanske Masters 2019 na spletu brezplačno

Kako gledati britanske Masters 2019 na spletu brezplačno


Britanski Masters Betfred je majhen del evropske turneje PGA, vendar se letos obeta, da si jo bomo zapomnili. Prvič se bodo najboljši svetovni golfisti spustili na igrišče za golf Hillside v Angliji, ki je znano po številnih pastih peska in težkih devet. Britanski Masters 2019 se bo izvajal od 9. do 12. maja, igre pa se bodo igrale od 7.30 BST (23.30 PST / 2.30 EST) do vsaj 15. ure. Spodaj vam bomo sporočili, kako lahko v spletu brezplačno gledate britanski Masters v živo, kjer koli že ste.

Upoštevajte, da bomo priporočali le uradne vire. Čeprav so večji športni dogodki pogosto na voljo na spletnih mestih za pretakanje, vam močno odsvetujemo njihovo uporabo. Za začetek so nelicencirani tokovi pogosto zamiki z videom z nizko ločljivostjo. Poleg tega obstaja vedno možnost, da se video posnetek brez povezave z avtomatskim kršenjem avtorskih pravic. Celoten britanski Masters 2019 si lahko brezplačno ogledate na spletu, tako da ni razloga, da bi se zatekli v senčne, nepooblaščene tokove.

Platforme, na katerih so prikazani britanski Masters, imajo vse regije. Kot tak boste potrebovali VPN za dostop do njih iz tujine.

Kako prenašati britanski Masters 2019 v tujino z VPN

Navidezna zasebna omrežja (VPN) šifrirajo vaš promet, pri čemer so vaše dejavnosti skrite pred radovednimi očmi, hkrati pa vam omogočajo dostop do storitev omejevanja geološkega prenosa, ko ste v tujini. Spodaj bomo razložili, kako:

  1. Začnite s prijavo na ustrezen VPN. Priporočamo ExpressVPN, čeprav sta NordVPN in CyberGhost odlični, poceni alternativi.
  2. Namestite in prijavite se v aplikacijo VPN. Večina ponuja programsko opremo za mobilne naprave in namizja.
  3. Odločite se, katero od storitev za pretakanje spodaj želite uporabljati.
  4. Povežite se s katerim od strežnikov svojega omrežja VPN v ustrezni državi. Za deblokiranje kanala Golf zunaj Amerike boste potrebovali ameriški strežnik.
  5. Poskusite predvajati video na izbranem spletnem mestu. V večini primerov se mora začeti takoj. Če ne, bi morali z večino težav odpraviti piškotke in predpomnilnik brskalnika ter nato ponovno naložiti stran.

Britanski Masters 2019 bodo prikazani v živo, zato je pomembno, da svoj VPN dobro preizkusite pred njegovim začetnim časom. Ta pristop zagotavlja, da če še kaj ne deluje, kot ste pričakovali, bi morali še vedno imeti čas, da se za pomoč obrnete na svojo podporno skupino VPN in morda ne boste smeli zamuditi začetka oddaje..

Kako brezplačno gledati britanske Masters na ameriški televiziji

Zastava ZDA

Britanski Masters v ZDA je edini način za ogled na kanalu NBC's Golf. Čeprav vam ta platforma omogoča plačilo za nekaj, kar se imenuje GOLFPASS, vam dejansko ni treba, da bi gledali ta dogodek. Za razliko od večine NBC-jevih športnih kanalov je ta dejansko gledanje brezplačno, pod pogojem, da vaš paket kabelske televizije že vključuje NBC Sports.

Brez skrbi: obstajajo načini za gledanje, tudi če nimate kabla. Golf Channel vam omogoča prijavo s svojim fuboTV, Hulu + Live TV, PlayStation Vue, DirecTV Now, Sling TV ali YouTube TV računom. Čeprav so te storitve ponavadi precej drage, vsi pridejo z brezplačnim preizkusom dovolj dolgo, da si ogledamo vsak krog britanskega Mastersa.

Kanal Golf je na voljo samo v ZDA. Do njega je še vedno mogoče dostopati iz tujine, če se povežete z ameriškim strežnikom VPN.

Kje drugje si lahko ogledam britanski Masters 2019?

Ne bi smelo biti presenetljivo, da obstaja veliko povpraševanje po ogledu PGA European Tour v mednarodnem prostoru. Na srečo je PGA prisluhnila in prodala pravice za oddajanje omrežjem v več kot desetih državah. Spodaj si oglejte, kako lahko spremljate vse akcije v živo:

UK

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union jack - Združeno kraljestvo

Sky Sports ima ekskluzivne pravice za prikaz tega turnirja v Veliki Britaniji. Če ste že član, lahko poljubno predvajate vsak krog s pomočjo spletnega mesta Sky ali aplikacije Sky Go. Obstoječi kupci televizije Sky TV lahko paketu športnih kanalov dodajo 18 funtov na mesec, toda glede na britanski Masters samo štiri dni, je to verjetno preveč.

Namesto tega, veliko lažje je kupiti Sky Sports Pass Zdaj TV. Sedemdnevna vozovnica stane samo 14,99 funtov in takoj jo lahko začnete gledati. Za nakup pasaže za televizijo Sky ne potrebujete niti računa TV Now; samo vnesite nekaj podrobnosti in že ste končali.

Sky Sports in Now TV sta geografsko omejena. Za uporabo teh storitev pretakanja izven Združenega kraljestva boste potrebovali VPN.

Avstralija

avstralska zastava

Avstralski ljubitelji golfa lahko spremljajo vse akcije v živo na Fox Sports. Medtem ko ta mreža ne bo prikazala stalne pokritosti v živo, obstajajo občasne oddaje ves dan ob 20:30, 17:00 in 22:00 AEST.

Uporabniki Foxtel se lahko vpišejo in začnejo gledati takoj z aplikacijo Foxtel Go. Nimate kabla? V tem primeru se lahko preprosto registrirate za Foxtel Now. Naročnine se začnejo pri 25 USD AUD na mesec, vendar ta storitev ponuja tudi desetdnevno brezplačno preskusno različico, v tem času pa boste imeli dostop do športnih kanalov. Če se spomnite, da boste preklicali, ko bo britanski Masters konec, jih lahko učinkovito gledate brezplačno.

Foxtel Now in Foxtel Go sta na voljo samo v Avstraliji. Med registracijo je potrebna avstralska telefonska številka, zato se je tuje uporabnike težko prijaviti. Avstralci v drugih državah lahko uporabljajo te storitve kot običajne s povezovanjem na VPN.

Francija

Flag_of_France-e1527750876576

Kanal TV ta turnir prikazuje na svojem kanalu Golf +. Na digitalno izkaznico se lahko prijavite za 19,90 EUR mesečno in 50% popust, če ste mlajši od 26 let. Najboljše od tega, da ima ta storitev enomesečni preizkus. Canal sprejema glavne kreditne kartice, kar pomeni, da se je tehnično mogoče prijaviti od koder koli s predplačniško kartico.

Ta platforma je na voljo samo v Franciji. Uporabniki v drugih državah lahko dostopajo do nje iz tujine z VPN.

Druge lokacije

Ne paničite, če zgoraj nismo omenili vaše države; samo, da se britanski Masters predvaja v preveč državah, da bi se ločeno lotili. V bistvu, tudi če živite na dokaj oddaljeni lokaciji, obstaja velika možnost, da si jo boste še vedno lahko ogledali. Če želite preveriti, katera lokalna omrežja prikazujejo ta turnir, lahko preverite na uradni spletni strani European Tour.

Kako deluje turnir British Masters?

Britanski Masters ima precej preprost format. Vsak igralec golfa igra celoten tečaj in po 36 luknjah se polovica razreže, tisti, ki so bili najboljši (vključno z vezmi), pa se pomerijo v tretjem krogu. Celoten postopek se nato ponovi in ​​golfer z najnižjo oceno po 72 luknjah osvoji turnir. Če se dva ali več igralcev izenači za prvo mesto, bodo igrali še en krog, dokler eden ne pride na vrh in domov odnese 500.000 funtov (približno 650.000 USD) nagradnega denarja.

Igralcem seveda ni treba zmagati, da bi prejeli zajetno izplačilo. Letos je za zagrabe na voljo 3.000.000 funtov, in četudi skupno postavite 65. mesto, boste še vedno osvojili nekaj manj kot 7.000 funtov.

Kateri golfisti se pričakujejo, da bodo delali dobro?

Tommy Fleetwood je letos najljubši. Anglež (ki je pravzaprav tudi gostitelj tega dogodka) se je že kar nekaj let uvrstil v prvo peterko na OP ZDA in osvojil prvenstvo v Abu Dabiju. Tyrell Hatton in Eddie Pepperell sta prav tako napovedana za uspešne nastope, čeprav se Hatton ponavadi uvršča nizko na lestvici vodilnih, Pepperell pa je pozno zaskrbljujoče nedosleden..

Na Hillsideu je vaš turnir potreben le za eno napako. Kljub lepo vzdrževani sprednji deveterici so zadnje luknje divje, s strmimi pobočji in globokimi sipinami, iz katerih je zelo težko pobegniti. Da bodo stvari še slabše, nekateri, kot je luknja 13, silijo igralce golfa v veter. Kdorkoli zmaga, britanski Masters 2019 obljublja nekaj zelo razburljivih tekem.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 95

map