Kako v živo gledati Brazilijo v Mehiko (svetovni pokal 2018)

Želite v živo gledati Brazilijo v Mehiko v živo in brezplačno? Pojasnili vam bomo, kako lahko v živo in katero koli drugo igro svetovnega pokala v visoki kakovosti HD ali celo 4k igrate od koder koli. Ne glede na to, ali gledate v ZDA, Veliki Britaniji, Nemčiji, Avstraliji, Kanadi ali kjer koli drugje, si lahko vse kroge 16 krogov ogledate v živo in iz različnih virov. 


Kako gledati Brazilijo v Mehiko na spletu brezplačno

Tekma med Brazilijo in Mehiko bo 2. julija 2018 ob 10. uri po EST / 15.00. GMT + 1 v dvorani Samara Arena v Samara. 

Glede na to, da se svetovni pokal FIFA predvaja v več kot 120 državah po vsem svetu, vam ne bo treba zamuditi igre ali nobenega 16. kroga tekem. Pravzaprav lahko gledate, tudi če v vaši državi ni na voljo potokov. Če je v določenem jeziku, v katerega želite vključiti igre, boste morda našli prosti tok s komentarji v jeziku, ki ga izberete. Če želite to narediti, boste potrebovali VPN, da se izognete regionalnim omejitvam.

Kako v živo gledati Brazilijo proti Mehiki v spletu: BBC One in SBS

Za oddaje v angleščini obstajata dve možnosti za ogled tekem 16. kroga, vključno z Brazilijo proti Mehiki:

 • BBC One (prek BBC iPlayerja)
 • SBS (prek spletnega mesta The World Game)

Med obema je najprimernejša izbira avstralska televizijska mreža SBS. Do nedavnega je SBS letos vodil le manj kot polovico tekem svetovnega pokala. Avstralsko podjetje Optus je sprva imelo pravice do pretakanja, vendar se je po večjih težavah s tem odpovedalo svojim pravicam in jih izročilo SBS. K sreči za avstralske navijače in skoraj vse ostale, to pomeni, da je Avstralija zdaj najboljše mesto za brezplačno gledanje svetovnega pokala.

Kar se tiče BBC-ja, bo kakovost tega vira enaka nobeni. Poleg tega ima iPlayer na voljo aplikacije, ki lahko delajo z velikim številom naprav. Vendar pa je pretočni dostop do BBC iPlayerja omejen samo na prebivalce Velike Britanije. Potrebna je TV licenca, čeprav BBC ne bo zahteval dokaza, da imate TV licenco.

Če potujete zunaj Združenega kraljestva ali Avstralije, lahko še vedno dostopate do prenosov iPlayer ali SBS v živo. Če želite to narediti, se lahko povežete prek virtualnega zasebnega omrežja ali VPN. Ker BBC in SBS blokirata geografsko vsebino, vam bo VPN omogočil povezavo s strežnikom v Veliki Britaniji za BBC ali v Avstraliji za SBS. Po vzpostavitvi povezave bo vsaka storitev videla, da prihajate iz pravilne države, in vas prijavila.

Poskusite ExpressVPN za prenose v živo na svetovnem prvenstvu 2018

Med številnimi VPN-ji, ki smo jih preizkusili, zaupamo ExpressVPN za FIFA-in prenos v živo v svetovnem pokalu. Služba ni izpolnila naših pričakovanj v letošnjem svetovnem pokalu, ampak je bila dosledna tudi pri zagotavljanju visokokakovostnih tokov in brez varovanja ali izpadov..

ExpressVPN omogoča pretakanje v več naprav hkrati in ima delujoče aplikacije za večje število naprav, vključno z Amazon Fire TV. Poleg tega ima storitev več strežnikov, na katere se lahko povežete v Veliki Britaniji, ZDA, Evropi in na desetine drugih držav, da bi se izognili prekinitvam servisa in preveliki pasovni širini zaradi prenatrpanih strežnikov. ExpressVPN ima več kot 2000 strežnikov na več kot 100 lokacijah po vsem svetu. To pomeni, da se lahko v živo prenašate s tekmami svetovnega pokala iz skoraj katerega koli mednarodnega izdajatelja televizijskih programov, ne glede na to, kje se nahajate.

expressvpn 16. krog svetovnega pokala

OBRAZLOŽITEV: Prihranite 49% na ExpressVPN tukaj. To vključuje 3 mesece dodatnega brezplačnega in 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite brez tveganja.

Etapa 16. med Brazilijo in Mehiko brezplačnimi prenosi v živo po vsem svetu

Če niti BBC niti SBS ne delujeta za vas, boste morda želeli raziskati druge brezplačne tokove, ki so na voljo po vsem svetu. Na žalost ni prostih potokov v angleščina, zato boste morda morali gledati igre s komentarji v drugem jeziku. Kljub temu je tu nekaj odličnih možnosti:

Brezplačni krog 16 prenosov v živo v Švici

Švicarska zastava Švica 16. krog

Švica ponuja več brezplačnih prenosov v živo, razdeljenih po jezikih. Ker v Švici govori več glavnih jezikovnih skupin, javni izdajatelj televizijskih programov SGR SSR zagotavlja prenose v živo v vsakem od teh jezikov.

Vaši kanali za iskanje v Švici bodo SRF (nemško), RTS (francosko) in RSI (italijansko). Vsako spletno mesto vam omogoča, da igre predvajate v živo in brezplačno, ne da bi se morali prijaviti na račun. Kljub temu so zemljevidi z geografsko vsebino vzpostavljeni, zato bo VPN potreben, če ste zunaj Švice.

Brezplačni krog 16 prenosov v živo v Nemčiji

19. krog svetovnega pokala v Nemčiji

Nemčija ima na voljo dva brezplačna vira za vaše tekme v svetovnem pokalu: ZDF in ARD. Oba bosta seveda oddajala tekme v nemščini. Za dostop do teh tokov boste potrebovali tudi VPN, saj so ti geografsko zaklenjeni na nemške naslove IP. Vendar se niti od vas ne zahteva, da se prijavite za račun.

Kakovost v strujah iz obeh virov je dobra, zato vam med ogledovanjem videov Brazilija proti Mehiki ne bo treba skrbeti zaradi zrnatih videoposnetkov..

Kako gledati krog 16 Brazilije proti Mehiki v ZDA in Kanadi

Če želite za svoje tekme v svetovnem pokalu leta 2018 pripombe kanadskih ali ameriških izdajateljev televizijskih programov, boste morali uporabiti plačano storitev. Žal v nobeni državi ni na voljo brezplačnih pretokov. Zagotovo lahko dostopate do ene od zgornjih možnosti brezplačnega pretakanja, če ste trenutno v Kanadi ali ZDA, vendar ne boste mogli videti nobenih lokalnih oddaj brez plačila.

Vendar pa boste verjetno lahko gledali tekme z nizkimi stroški v svoji državi.

Plačani spletni pretoki svetovnega pokala v ZDA

Združene države 16. krog

Prebivalci ZDA lahko v živo gledajo igre v spletu, če imajo TV-storitev "skinny paket", ki ponuja Fox Sports ali Telemundo Deportes. Fox Sports ima v ZDA angleške pravice do radiodifuzije, Telemundo pa pravice za pokritost v španskem jeziku.

Vse naslednje storitve pretočnega prenosa imajo Fox Sports v vsaj enem od svojih naročniških paketov:

 • DirecTV zdaj
 • fuboTV
 • Hulu s TV v živo
 • PlayStation Vue
 • Sling TV
 • YouTube TV

YouTube TV in Hulu z Live TV sta dobri možnosti z le enim naročninskim paketom, medtem ko drugi ponujajo vsaj 2 ali več možnosti naročnine. Za večino na seznamu pa lahko najdete Fox Sports z najcenejšim paketom, ki ga ponujajo.

Plačani spletni tokovi svetovnega pokala v Kanadi

krog zastave kanade 16 Brazilije proti Mehiki

Kanadski ljubitelji nogometa si lahko ogledajo 16. krog tekem prek spleta prek TSN ali RDS. Oba zaračunavata 24,99 USD na mesec za naročnino. Ko se prijavite, si lahko v živo ogledate v spletu ali prek programov, ki jih lahko naložite vsako storitev.

Kako gledati 16. krog v drugih državah

Kot smo že omenili, bo večina držav gledala na svetovni pokal, tudi če do teh tokov ne morete dostopati prek spleta.

Naslednje države imajo v spletu tudi možnosti pretakanja v živo, zato boste morda želeli raziskati svoje možnosti tam, če iščete dodatne vire pretakanja v različnih jezikih:

 1. Francoščina: TF1
 2. Arabščina: BTV, KAN11, MAKAN 33
 3. Italijanščina: Mediaset
 4. Portugalščina: RTP, SIC
 5. Ruski: Match TV, Perviy Kanal, VGTRK
 6. Španščina: Mediaset España Cuatro, Mediaset España Telecinco
 7. Nizozemščina: DR, NOS
 8. Bengalščina: BTV
 9. Brazilija: SporTV, Globo, Fox Sports
 10. Mehika: TV Azteca, Televisa, SKY México

Pravice do pretoka svetovnega pokala bodo ostale tekom celotnega svetovnega pokala enake. Morda boste našli še več tokov, ki se bodo brezplačno odpirali, ko bomo prišli v četrtinski finale in finale. V večini držav bo zadnja tekma svetovnega pokala brezplačno predvajana za vse.

Comparitech ne odobrava in ne spodbuja kakršnih koli kršitev avtorskih pravic, vključno s pretakanjem videoposnetkov iz piratskih virov. Čeprav lahko VPN skrivajo geografske omejitve in prikrijejo identiteto uporabnika, prosimo, da pred prenosom ali pretakanjem gradiva, zaščitenega z avtorskimi pravicami, brez dovoljenja preučite lokalne zakone, žrtve in tveganja piratstva..

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map