Piratne ocene NBA toka

analiziranje-pirate-nba-tok-ocene-reddit


Kritiki lige NBA pogosto navajajo pomanjkanje paritete, kar dokazujeta zgolj dve ekipi, ki sta zmagali na zadnjih štirih prvenstvih, kot izpad lige. Vendar podatki o gledanosti dokazujejo, da četudi oboževalci opazijo ta trend, se ne morejo oddaljiti od trdega lesa: V sezoni 2017-18 se je povprečna gledanost televizije NBA dvignila na štiriletno višino.

Zgodba ima veliko več kot uradni podatki o gledanosti, ki jih je zbral industrijski velikan Nielsen. Zadnja leta so povzročila eksplozijo ilegalnih, piratskih spletnih pretokov, in vir ni bolj osredotočen na to vsebino kot poseben podreddit: / r / NBAStreams. Naša ekipa ne zagovarja uporabe / r / NBAStreams, vendar je nemogoče prezreti njeno razširjenost v gledališki pokrajini NBA. Po uradnih merilih Reddita je malo pred sezono 2016-17 / r / NBAStreams sedelo nekaj več kot 45.000 naročnikov. Pred začetkom sezone 2018-19 je isti podreddit zbral ogromno po približno 300.000 naročnikov.

Kot odgovor na eksplozivno priljubljenost subreddita se je ekipa v Comparitechu odločila, da bo ustvarila svoje analitično poročilo, s katerim bo razkrila nezakonite navade gledalcev / r / NBAStreams. Besedilo smo zbrali iz 1340 prispevkov in 25.698 komentarjev na podreddit iz sezone 2017-2018 in ustvarili oceno priljubljenosti za vsako ekipo. Za vsako oddajo igre za redno sezono in nato za končnico smo dodali skupno število komentarjev in neto rezultat (število uptov, odštetih s številom navzdol). Nato smo ga razčlenili po skupinah in ustvarili povprečje za vsakega v sezoni in končnici, da bi ugotovili, kdo so najbolj piratske ekipe.

LeBron ostaja kralj… redne sezone

ocena priljubljenosti za ekipe za čas rednega dela sezone

Tako kot se je zdelo nemogoče detronizirati vladanje LeBrona Jamesa nad Vzhodno konferenco, je morda prav tako težko ustaviti pretakanje igre s kraljem Jamesom. Cavaliersi so se pohvalili z najvišjo skupno oceno rednega gusarskega toka, sledila sta ji Seltiksi in bojevniki.

Vendar pa Warriorsi skačejo tako Celticom kot Cavaliersom, če naš vzorec stratificiramo z gostujočimi igrami. To spremembo bi lahko razložili z nekaj različnimi dejavniki. Za enkrat obstaja možnost, da se navijači bolj zanimajo, ko bodo na stadionu domače ekipe igrali prvaki lige NBA Golden State Warriors. Gledalci se lahko seznanijo tudi s tem, da so Warriorsi bistveno bolj človeški, ko so na cesti, povprečna razlika med točkami +4,2 (v primerjavi z +9,3 razlike ekipe na njihovem lastnem stadionu).

Na drugem koncu spektra so bili Atlanta Hawks najbolj slabo ocenjeni domači moštvi, Dallas Mavericks pa je bil na dnu paketa za gostujoče igre. Navijači Atlante in Dallasa verjetno upajo, da bodo njihovi mladi talenti v prihodnosti okrepili te statistike v sezoni 2018-19.

Regionalne odpovedi so lahko potencialna razlaga, zakaj ljubitelji košarke nezakonito pretakajo te igre. Če ste v Miamiju kabelski rezalnik, vendar imate NBA League Pass, ne morete zakonito pretakati iger Miami Heat, ker ste na trgu Miaminega oddaj. Če želite zaobiti regionalni izklop, kot je v tem scenariju, lahko uporabite VPN, da spremenite svoj IP naslov, tako da boste lahko obšli geo-omejitve.

Ocene, po posameznih tekmah

ocene vrhunskih gusarjev v redni sezoni

Kar zadeva posamezne igre, je odpiranje sezone Cavaliers vs Celtics odpihnilo konkurenco, ko je šlo za najbolj piratsko igro. Še bolj impresivno je, da je ocena igre morda upravičena s številom zgodb iz tekme. Najprej je bil odpiralec sezone, ki bo vedno gledal več gledalcev. Poleg tega sta se LeBron James in Cavaliers morali spoprijeti s svojo nekdanjo soigralko Kyrie Irving, ločitev med sezono pa je prinesla veliko drame. Nazadnje je Gordon Hayward v nekaj minutah tekme utrpel strašno poškodbo gležnja..

Obkroženi prvaki priljubljenosti doigravanja

povprečna-popularnost-ocena-pirat-ocena-2018-nba-končnici

Med prvo krogo so bili najvišje ocenjeni dvoboji med Toronto Raptors in Washington Wizards. Raptorsi so potrebovali šest iger, da so serijo zaključili, kljub temu, da je Wizards 'John Wall v povprečju dosegel 26 točk in 11 podaj. Zanimanje za New Orleans Pelicans in Portland Trail Blazers je bilo v primerjavi z vsemi ostalimi moštvi, ki se lahko navezujejo na splošno skepticizem navijačev glede prevlade Warriorsa nad Zahodom.

V tretjem krogu je Houston v čudovitem boju s sedmimi igrami izzival Golden State. Čeprav so prevladovali favoriti in kraljevi prvaki Warriorsi zahodne konference, se lahko Rakete vsaj pomirijo s piratnim tokom z najvišjo oceno najvišjega ranga konferenčnega finala..

Kar zadeva zadnji krog končnice, je očitno, da je zanimanje popustilo, ko so Warriorsi pokazali svojo prevlado nad Cavaliersi. Warriorsi so v štirih tekmah prepričljivo premagali Cavaliersje, tri dvoboje pa so dobili z dvomestnimi maržami.

Los Angeles, Brooklyn in Utah stradajo, medtem ko prazniki Clevelanda

povprečno število-piratski-potoki-na-tekmo-nba-team

Oddaljili smo se od uspešnosti posla na podlagi igre za tekmo ali celo sezono, analizirali smo povprečno število različnih tokov, ki so na voljo za vsako ekipo. Navijači Clipperjev so imeli v sezoni najbolj izbirne igre za gostujoče tekme, najslabše povprečje v ligi je znašalo le 10,6 različnih piratskih pretočnih povezav na tekmo. Na drugi strani navijači Cavaliersa imajo več sreče pri iskanju svoje ekipe, v povprečju 13,1 piratskih pretaknih povezav na tekmo.

Medtem ko so kavalirji kraljevali vrhunsko, so Jazz in Nets pristali na dnu lige zaradi piratskih pretakanj. Pomanjkanje pretočne izbire za tekme v Netsu je razumljivo zaradi slabega zaključka ekipe, vendar je Jazz predstavil bolj zagonetno zadevo, saj je ekipa končala kot peti nosilec v Western konferenci.

TNT prehiteva nacionalne in lokalne kanale

najbolj priljubljena mreža-oddaja-med-nba-redna sezona

Ne glede na to, ali gre za nekoliko bolj ravnodušen pristop Ernieja in Kennyja ali nenehno zabavo Shaqa in Chucka, se zdi, da je TNT mrežo izbire / r / NBAStream s povprečno oceno 21,3. Na drugi strani spektra se ne zdi, da podreddit v lokalnih oddajah uživa skoraj toliko, povprečna ocena pa je po naši meritvi le 3,5.

Streaming je daleč od slamega dreka

Čeprav ti podatki zagotavljajo dragocen vpogled v gledalce NBA, je pomembno, da se spomnimo nezakonitosti teh tokov. Hkrati želimo opozoriti bralce, da niso vsi hudourniki in hudourniški tokovi sami po sebi nezakoniti. Priporoča se tudi vzdrževanje varnosti računalnika, da boste med uživanjem vsebine ostali varni.

Vse naše bralce spodbujamo, da porabijo čim več trdega lesa, vendar to storijo prek ustreznih kanalov.

Metodologija

Za ta projekt je bilo iz arhiva prispevkov in komentarjev iz / r / NBAStreams podreddit izbrisano 1.340 prispevkov in 25.698 komentarjev. Vsa stališča in komentarji so bili poslani od začetka redne sezone NBA 2017-18 (17. oktober 2017) do konca finala lige NBA (8. junij 2018). V "Rednih sezonskih ocenah" je ocena priljubljenosti za ekipe nastala s povprečjem seštevka rezultatov oddaje s številom komentarjev..

Omejitve

Ocena priljubljenosti za igro 4 finala NBA ni bila na voljo.

Izjava o pošteni uporabi

Če želite to zgodbo posredovati svojim bralcem v nekomercialno uporabo, nadaljujte. Edino naše vprašanje je, da ne zavrnete žoge in namesto tega vključite povezavo nazaj na to stran, tako da lahko vsi vidijo našo popolno analizo.

Viri

  • https://www.basketball-reference.com/playoffs/https://variety.com/2018/tv/news/nba-ratings-1202752848/
  • http://redditmetrics.com/r/nbastreams
  • https://www.theguardian.com/sport/2017/oct/17/gordon-hayward-ankle-injury-celtics-cavaliers-nba
  • https://www.basketball-reference.com/playoffs/2018-nba-eastern-conference-first-round-wizards-vs-raptors.html
  • http://larrybrownsports.com/basketball/charles-barkley-quote-cavs-warriors-finals/402722
  • http://www.espn.com/nba/story/_/id/23867178/2018-nba-draft-dallas-mavericks-acquire-luke-doncic-send-draft-rights-trae-young-atlanta-hawks
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map