Ali lahko v živo preko spleta ali s Kodijem spremljate Canelo proti GGG?

Pokazali vam bomo, ali lahko uporabniki Kodija gledajo Canelo v GGG v spletu ali na Kodi in če obstajajo kakšni varni in zakoniti dodatki Kodi za pretakanje boja. Pokazali vam bomo tudi, katere dodatke Kodi ne uporabljate. Kliknite tukaj za preskok na razdelek Kodi. Ogledali si bomo tudi vrsto drugih možnosti za prenos velikega dogodka v spletu in če obstajajo kakršne koli brezplačne možnosti.


canelo vs ggg kodi

Saul "Canelo" Álvarez se bo 16. septembra 2017 na T-Mobile Areni v Las Vegasu odpravil proti Gennadyju "GGG" Golovkinu za svetovno prvenstvo v srednji težki kategoriji. Nadrejenost, kot je bil obračunan boj, bo tekmovanje za enotno prvenstvo WBA (Super), revije Ring, WBC, IBF in linijsko srednje prvenstvo. Če se sprašujete, kako pretakati Alvarez proti Golovkinu v spletu s Kodijem ali kako drugače, ste na pravem mestu.

Kje gledati Alvareza proti Golovkinu na spletu: Velika Britanija, ZDA in povsod

Boj se bo predvajal v teh kabelskih omrežjih:

 • HBO PPV (ZDA)
 • BoxNation Box Office (Združeno kraljestvo)
 • Vesolje (Latinska Amerika)
 • Glavni dogodek (Avstralija)
 • Kanal Indigo (Kanada)
 • beIN Sports (Francija)
 • DAZN (Nemčija)
 • tvOne (Indonezija)
 • Šport 1 (Izrael)
 • WOWOW Prime (Japonska)
 • Kazahstan Qazsport (Kazahstan)
 • TV Azteca (Mehika)
 • Televizija (Mehika)
 • Sky Arena (Nova Zelandija)
 • Cignal PPV (Filipini)
 • SkyCable PPV (Katar)
 • Starhub (Singapur)
 • SuperSport 2 (Južna Afrika)

Kar nekaj teh omrežij ponuja nekaj spletnih pretokov. Najverjetneje bodo vsi zaklenjeni za gledalce v svojih državah. Da bi obšli te geografske omejitve, priporočamo, da se povežete z dobrim VPN-jem. VPN za virtualno zasebno omrežje šifrira internetni promet naprave in ga usmeri prek posredniškega strežnika na želeno mesto. To prikrije vaš IP naslov z enim iz države, iz katere poskušate pretakati, in s tem deblokira pretep.

Prenos v živo zahteva trdno povezavo in veliko pasovne širine, da ne omenjam močnih praks glede varnosti in zasebnosti. Priporočamo IPVanish, ki ima veliko strežnikov po vsem svetu, optimiziranih za pretakanje. Prav tako je priljubljen med uporabniki Kodija zaradi prijaznega vmesnika na daljavo in sposobnosti dela z vsemi dodatki.

Tu je seznam spletnih prenosov v živo za Canelo proti GGG po vsem svetu:

Ring TV (ZDA)

Ring TV je uradna spletna storitev pretočnega plačila za gledalce v ZDA. Boj stane 79,99 dolarja. Zdi se, da je spletno mesto povezano z HBO, zato predvidevamo, da bo to enaka oddaja in komentar tistemu, kar boste videli po kablu. Kolikor lahko povemo, ni Android ali iOS aplikacije, ki bi gledala boj. Morali boste gledati v spletnem brskalniku. Za naročilo boja bosta potrebna ameriški IP naslov in način plačila s sedežem v ZDA..

BoxNation

Britanski ljubitelji boksa lahko na BoxNation naročijo Canelo proti GGG in si ga ogledajo na spletu. Vendar je shema cen nekoliko zmedena. Če ste nova stranka, vas bo boj stal 16,95 GBP. To vključuje običajno 12-mesečno naročnino in dodatno enkratno naročnino v višini 4,95 £, ko se prijavite med 9. in 18. septembrom. Po tem, če ne prekličete naročnine, vam bo BoxNation še naprej zaračunal 12 funtov na mesec . Za naročilo boja boste potrebovali IP naslov in način plačila v Veliki Britaniji.

Aplikacije za BoxNation so na voljo za iOS in Android, vključno z Amazon Fire TV Stick. Če želite gledati v programu Fire TV, vendar ste zunaj Združenega kraljestva, si oglejte naše vadnico, kako namestiti VPN na Amazon Fire TV Stick.

DAZN (Nemčija)

Naročniki na spletno TV storitev DAZN v Nemčiji lahko v živo gledajo Alvarez proti Golovkinu v živo brez doplačila. Storitev stane 9,99 evra na mesec in je na voljo tudi v Švici, na Japonskem, v Avstriji in Kanadi, vendar samo v Nemčiji lahko uporabniki v živo prenašajo boj. Če ste že naročnik DAZN, boste morda lahko uporabili VPN, da dobite nemški IP naslov in v živo pretočite boj, vendar tega še nismo preizkusili. Komentar bo verjetno v nemščini.

SuperSport (Južna Afrika)

DSTV pravi, da lahko kupci z vrhunsko naročnino na SuperSport 2 gledajo Canelo proti GGG brez dodatnih stroškov njihove naročnine. Na njihovi spletni strani: "Ljubitelji velikih spopadov v Južni Afriki si lahko ogledajo preko svojih dekoderjev ali na DStv Now, spletu ali aplikaciji."

Vesolje (Argentina, Čile, Mehika, Kolumbija, Venezuela)

Latinskoameriški izdajatelj Space bo boj objavil na svoji spletni strani. Glede na to, kar vam lahko povemo, boste za ogled pretepa potrebovali obstoječo naročnino za kabel, skupaj z latinskoameriškim IP naslovom, vendar ga je mogoče gledati brez doplačila. Komentar bo verjetno v španščini.

beIN Sports Connect (Francija)

BeIN Sports bo borbo predvajal v Franciji, rezalniki kablov pa lahko boj prenašajo v živo preko beIN Sports Connect. Mesečna naročnina stane 15 evrov ali 14 evrov, če plačate celo leto hkrati. Na spletnem mestu je razvidno, da boste imeli dostop tudi do vsakega v živo, tudi na vsakem kanalu beIN Sports, ki bi vključeval boj. Ogledate si lahko v spletnem brskalniku, iOS-u, Androidu in nekaterih pametnih televizorjih ali sprejemnikih. Za prijavo boste potrebovali francoski IP naslov in način plačila.

WOWOW Prime (Japonska)

WOWOW Prime naročniki z naročnino za kabel lahko prenašajo boj prek WOWOW-ovih aplikacij za mobilne in pametne televizije ali v spletnem brskalniku. Naša Japonka je precej omejena, vendar izgleda, da stane 2.300 jenov na mesec. Potrebovali boste japonski način plačila in IP naslov.

TV Azteca in Televisa (Mehika)

TV Azteca in Televisa bosta v Mehiki brezplačno predvajala boj na osnovnem kablu. Nismo mogli najti podrobnosti o tem, ali se bo pretakalo prek spleta, vendar obe spletni strani brezplačno prenašajo svoje kanale v živo. Tu je TV Azteca in tu je Televisov športni kanal. Ni jasno, ali bo to v času boja zatemnilo ali ne, vendar je vredno posneti! Potrebovali boste mehiški IP naslov.

Starhub (Singapur)

Starhub bo na Hub Sports 2 v Singapurju predvajal Canelo proti GGG. Mislimo, da lahko naročniki v živo gledajo preko spleta s športnim paketom Starhub Go, ki stane 9,90 USD na mesec. Ampak samo v primeru, da smo si kaj narobe razlagali, verjetno pokličite, preden naročite. Potrebovali boste Singapurski IP naslov in način plačila.

Lahko v živo predvajam Canelo proti GGG na Kodi?

Kodi je brezplačna in odprtokodna programska oprema za domači kino, ki deluje na različnih napravah, od operacijskih sistemov namizja, kot sta Windows in Mac, do majhnih pretočnih polj, kot je Amazon Fire TV. Kodi lahko pretaka vsebino iz velikega števila virov prek razširitev drugih proizvajalcev, imenovanih dodatki, zaradi česar je izjemno vsestranski.

Opozorilo: Ne glede na to, za kaj uporabljate Kodi, priporočamo, da se povežete z VPN, da se zaščitite pred grožnjami, vključno z napadi človeka v sredini, kraje IP naslovov hekerjev ter medmrežnim dostopom do interneta in ustavljanjem pasovne širine. VPN-ji so pogosto povezani z uporabniki Kodija, ki iščejo svoje piratske tokove pred svojim ponudnikom internetnih storitev, vsi Kodi uporabniki bodo imeli koristi od uporabe VPN-ja. Čeprav neuradni dodatki predstavljajo večja varnostna tveganja, pa tudi uradni dodatki niso imuni nanje.

Priporočamo IPVanish, ki zavaruje vašo povezavo znotraj šifriranega tunela in prikrije vaš resnični naslov IP in ne ohranja dnevnikov dejavnosti, tako da vaš ponudnik internetnih storitev in drugi ne morejo vohuniti za vašo spletno dejavnost. To bo zaščitilo vašo zasebnost in lahko pomagalo, da se boste zaščitili pred Man in The Middle Attacks. Deluje z vsemi dodatki Kodi, ki smo jih preizkusili, in je eden redkih VPN-jev, ki je dovolj hiter za pretakanje neprekinjenega videa v živo, tudi v HD. Deluje z Amazon Fire Stick in Fire TV ter z vsemi drugimi priljubljenimi napravami, ki se uporabljajo pri Kodi.

Ekskluzivna ponudba bralcev: Prihranite do 60% na IPVanish načrtih tukaj.

Žal boj v živo ni na voljo za noben uradni dodatek Kodi, ki ga poznamo. Seveda ne boste našli manjka priporočil za dodatke drugih proizvajalcev zunaj uradnega skladišča Kodi s kančkom Googla. Uporabniki morajo biti pozorni na te dodatke in poznati tveganja pred njihovo uporabo. Svetujemo vam, da se izogibate tem dodatkom, saj omogočajo dostop do vsebin, zaščitenih z avtorskimi pravicami, kar bi vas lahko spravilo v težave, če bo vaš ponudnik internetnih storitev ali imetnikov avtorskih pravic.

Nekateri od teh dodatkov vključujejo:

 • SportsDevil
 • SmoothStreams
 • MMAStreams
 • ProSport
 • SportsAccess
 • cCloud TV
 • Odženejo
 • Seznam predvajanja UK Turk
 • Projekt Cypher
 • FilmOnostaven
 • Sportie

Kateri so ti dodatki: Ti dodatki za Kodi združujejo povezave do športnih videov v živo in na zahtevo. Seznam povezav je dodeljen uporabniku, ki lahko klikne na njih, da odpre kodo v toku.

Zakaj bi se jih izogibali? Viri, ki jih ti dodatki seštevajo, so večinoma piratski tokovi. V vaši državi so morda nelegalni za ogled. Izbrani dodatki Kodi lahko prenašajo zlonamerno programsko opremo, izvajajo napade med ljudmi in dodajo svojo napravo v botnet. Te grožnje lahko poškodujejo vašo napravo in izpostavijo vaš IP naslov hekerjem. Naš nasvet je, da se jim izognemo.

Tretji dodatki za športne dogodke v živo, kot je boj Canelo proti GGG, pogosto uporabljajo piratski tok IPTV (Internet Protocol Television) kot vir. Ti dodatki se pogosto opirajo na Acestreams, ki uporabljajo omrežje BitTorrent za delitev omrežne obremenitve med sočasno gledalce. S tem boste svoj IP naslov razkrili vsem ostalim, ki gledajo isti tok, med katerimi bi lahko nekateri avtorski avtorji potovali z namenom izsiljevanja denarja uporabnikov Kodija.

SportsAccess in SmoothStreams so plačljive storitve, vendar niso nujno zakonite. Oba vir piratskih tokov in jih prodajata Kodi uporabnikom. Mnogo potokov je mogoče zakonito najti na drugih mestih iz zakonitih virov ali celo neuradnih.

Ti dodatki morda niso nezakoniti za uporabo v vsaki državi, vendar uporabnikom toplo priporočamo, da se odločijo za uradne tokove in dodatke.

Comparitech ne odobrava in ne spodbuja kakršnih koli kršitev avtorskih omejitev, vključno z nezakonitim pretakanjem preko Kodija. Kodi se lahko uporablja za številne odlične in zakonite namene spletnega pretakanja. Pred prenosom ali pretakanjem avtorskega gradiva brez dovoljenja upoštevajte zakon, žrtve in nevarnosti piratstva.

"Ernesto Magos con el Canelo Alvares" avtorja Ernesto Magos z licenco CC BY SA 3.0

"Gennady Golovkin" po pošti Kazahstana z licenco javnega dostopa

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

76 − = 71

map