Kako pridobiti IP naslov za Južnoafriško republiko

Kako pridobiti IP naslov za Južnoafriško republikoČe želite dobiti naslov IP za Južno Afriko, potrebujete dobro VPN. VPN ali navidezno zasebno omrežje skriva vaš resnični naslov IP in vam ponuja naslov IP strežnika VPN na vaši lokaciji. To stori tako, da šifrira internetni promet vaše naprave in ga usmeri prek enega od njegovih lastnih strežnikov. To vam omogoča anonimno brskanje po spletu in odblokiranje geografsko omejene vsebine, saj bodo spletna mesta mislila, da brskate z druge lokacije. VPN-ji so daleč najpreprostejši način za pridobitev IP v Južni Afriki, saj jih je enostavno namestiti in vam omogočajo, da spremenite svoj IP naslov in šifrirate svoj promet, zaradi česar ni berljiv nobenim tretjim opazovalcem.


Na srečo ima internet v Južni Afriki malo omejitev, kar pomeni, da lahko prebivalci Južne Afrike brezplačno dostopajo do spletnih vsebin. Če pa ste v tujini in želite dostopati do priljubljenih južnoafriških televizijskih programov, kot so SABC 1, SABC 2 in e.tv, boste potrebovali južnoafriški IP naslov.

Če ste prezaposleni, da bi prebrali celoten članek, tukaj je kratek povzetek najboljši VPN-ji za IP naslov za Južno Afriko:

 1. ExpressVPN Naša najboljša izbira za južnoafriški IP! Super hitri strežniki, ki so odlični za deblokiranje večine spletnih mest SA. Zasebnost in varnost sta vrhunska. Vključuje 30-dnevno garancijo za vračilo denarja.
 2. CyberGhost Najboljša proračunska možnost z zanesljivo storitvijo in močno varnostjo. Veliko omrežje strežnikov.
 3. NordVPN Visoke hitrosti in nudi dobro skupno vrednost. Veliko strežnikov v Južni Afriki.
 4. IPVanish Super za uporabnike Kodija. Uporabite ga lahko na do 10 napravah hkrati.
 5. ZasebnoVPN Hiter VPN za pretakanje Netflixa. Proste aplikacije za uporabo.

Kako pridobiti IP naslov za Južnoafriško republiko

Brez skrbi, IP in naslov za Južno Afriko je hitro in enostavno. Preprosto sledite tem preprostim korakom.

Takole lahko dobite južnoafriški IP naslov:

 1. Izberite storitev VPN. Toplo priporočamo ExpressVPN za Južno Afriko.
 2. Prenesite in namestite programsko opremo VPN za svojo napravo.
 3. Počistite piškotke brskalnika, da bodo kakršne koli možnosti začele veljati.
 4. Odprite aplikacijo VPN in izberite strežnik v Južni Afriki.
 5. Zdaj imate IP naslov za Južno Afriko! Če imate težave z odblokiranjem vsebine, poskusite z drugim strežnikom.

NASVET: KAKO BREZPLAČNO VELIKO PLAČEN VPN: Najboljše ponudbe za visoke ravni storitev običajno zahtevajo vsaj eno leto. Zavedamo se, da veliko uporabnikov ne potrebuje dostopa do VPN-ja tako dolgo. Če ste na dopustu in storitev VPN potrebujete manj kot mesec dni, priporočamo, da to izkoristite 30-dnevna garancija vračila denarja ExpressVPN. Stroške plačate vnaprej, vendar podjetje ponudi vračilo brez vprašanj, če ga prekličete v prvih 30 dneh. Nismo še slišali za primere, v katerih se te obveznosti niso držali, zato je očitno brez tveganja. Seveda je ta ponudba še vedno na voljo, ne glede na to, ali ste počitnik ali ne.

Najboljši VPN za Južni Afriki IP naslov

Najtežji del pridobivanja naslova IP za Južno Afriko je odločitev, kateri VPN uporabiti. To smo poskušali olajšati z raziskovanjem številnih VPN-jev v Južni Afriki. Te so bile izbrane na podlagi naslednjih meril:

 • Strežniki v več deset državah, vključno z Južno Afriko
 • Hitri in zanesljivi strežniki z malo ali brez izpadov
 • Odblokira priljubljene storitve pretakanja, kot je Netflix
 • Hitra in učinkovita storitev za stranke, po možnosti 24/7
 • Močna varnost s šifriranjem
 • Zaščita zasebnosti s politiko brez dnevnika

Tu je naš seznam najboljših VPN-jev za pridobitev IP naslova v Južni Afriki:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJanuar 2020

Aplikacije na voljo:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Spletna stran: www.ExpressVPN.com

Garancija za vračilo denarja: 30 DNI

ExpressVPN vam omogoča dostop do vsebine, kot če bi bili v Južni Afriki, medtem ko ste v postopku ostali anonimni. Dejansko je z več kot 3000 strežniki v 94 državah ExpressVPN brskal skoraj od koder koli. To pomeni, da lahko deblokirate vsebino v državah, kot so ZDA, Velika Britanija in Avstralija. Vsekakor, ExpressVPN je odličen za deblokiranje geografsko omejenih vsebin. To še posebej velja, če gre za storitve pretakanja, kot so Netflix, BBC iPlayer in Amazon Prime Video, ki jih mnogi VPN preprosto ne morejo odblokirati.

Preizkusite lahko ExpressVPN brez tveganja, saj prihaja s 30-dnevno garancijo vračila denarja. Če se odločite za preizkus, boste ugotovili, da je VPN visoke hitrosti, kar omogoča brskanje in pretakanje zelo enostavno. Aplikacije ExpressVPN so verjetno najbolj uporabniku prijazne VPN aplikacije, na katere smo naleteli, razširitve brskalnika pa delujejo tudi izjemno dobro. V nekaj primerih, ko smo imeli razlog za stik s podporo strankam, smo ugotovili, da je izredno hiter in koristen pri njegovih odgovorih. Na voljo je 24/7 s funkcijo klepetanja v živo.

S sedežem na Britanskih Deviških otokih je ExpressVPN zunaj obveščevalne zveze Five Eyes (kot tudi 9 Oči in 14 Oči). Navaja, da ne vodi nobenih dnevnikov dejavnosti ali povezav. Podatki, kot sta vaš IP naslov in zgodovina brskanja, se ne zbirajo, kar ščiti vašo zasebnost. Druge varnostne značilnosti ExpressVPN vključujejo 256-bitno šifriranje AES, zaščito pred puščanjem DNS, stikalo za ubijanje in razcepljeno tuneliranje, zaradi česar je eden izmed bolj varnih VPN-jev na trgu.

Aplikacije ExpressVPN so na voljo za Windows, Mac in Linux ter mobilne naprave za Android in iOS. Za usmerjevalnike je na voljo tudi aplikacija. Konzole in pametni televizorji se lahko povežejo z ExpressVPN prek pametnega strežnika DNS proxy MediaStreamer. Razširitve brskalnika ExpressVPN lahko prenesete za Chrome, Firefox in Safari.

Prednosti:

 • Hiter VPN z veliko strežniki po vsem svetu
 • Odličen za deblokiranje omejene vsebine, vključno z Netflixom
 • Brez tveganja s 30-dnevnim jamstvom za vračilo denarja
 • Aplikacije so dobro zasnovane in preproste za uporabo
 • Veliko močnih varnostnih funkcij
 • Uporabite ExpressVPN na usmerjevalniku, pametni televiziji in igralni konzoli

Slabosti:

 • Nekoliko dražje od nekaterih VPN-jev

Naš rezultat:

4.5 iz 5

NAJBOLJŠI VPN ZA JUGO AFRIKO: ExpressVPN je naše # 1 priporočilo. To je hiter in zanesljiv VPN z uporabnikom prijaznimi aplikacijami. Odblokira Netflix in ima visoko raven varnosti. Priložena je 30-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da jo lahko poskusite brez kakršnega koli tveganja.

Preberite celoten pregled ExpressVPN.

ExpressVPN kuponSpecialna ponudba - prejmite 3 mesece dodatnega BREZPLAČNEGA RAZPRODAVA kupona samodejno

2. CyberGhost

Cyberghost

Aplikacije na voljo:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Spletna stran: www.Cyberghost.com

Garancija za vračilo denarja: 45 DNI

CyberGhost je eden najbolj vrednih VPN-jev, ki so danes na voljo. Z več kot 5.700 strežniki na spletu (od tega 10 v Južni Afriki) ponuja tudi 45-dnevno garancijo vračila denarja. To vam zagotavlja veliko časa, da preizkusite sami, brez tveganja. Naše testiranje CyberGhosta je bilo zelo pozitivno ugotovili smo, da je hiter VPN tako za brskanje kot za predvajanje filmov in TV oddaj. Priključki so skladni tudi z enakomernimi hitrostmi in brez izpadov. Če imate kakršne koli težave, CyberGhost ponuja 24-urno podporo strankam prek klepeta v živo in e-pošte.

S CyberGhostom lahko hkrati vzpostavi povezave do do sedmih naprav. Aplikacije so hitre in enostavne za uporabo, kar vam omogoča razvrščanje po državi in ​​določenem strežniku. Različni preklopni gumbi vam omogočajo, da prilagodite svojo izkušnjo z blokiranjem oglasov, uveljavljanjem HTTPS in stiskanjem podatkov. CyberGhost ima sedež v Romuniji, kjer ni zakonov o obveznem hrambi podatkov. Uporablja 256-bitno šifriranje AES, ima zaščito pred puščanjem DNS in IP in samodejno stikalo za ubijanje ter strogo politiko brez zapisov, zaradi česar je varna VPN.

CyberGhost ponuja aplikacije za namizje (Windows, Mac in Linux) in mobilne naprave (Android in iOS), pa tudi Amazon Fire TV in Fire Stick. Čeprav ni nobene aplikacije za usmerjevalnike, jih je mogoče nastaviti ročno.

Prednosti:

 • Hitre in zanesljive povezave za brskanje in pretakanje
 • Hkrati povežite do 7 naprav
 • Močna ponudba varnosti
 • Ponuja tudi aplikacije za Amazon TV in Fire Stick

Slabosti:

 • Če pomanjkljive možnosti konfiguracije ne bodo mogle porabiti uporabnikov

Naš rezultat:

4 iz 5

NAJBOLJŠA PRORAČUNSKA MOŽNOST: CyberGhost je močan vsestranski uporabnik, saj je hiter, dosleden in zelo varen. Vključuje 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Preberite celoten pregled CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO LETNO POSEBNO: prihranite 80% pri triletnih načrtih + 2 meseca brezplačno PRIDOBITE SE popust samodejno

3. NordVPN

NordVPN

Aplikacije na voljo:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Spletna stran: www.NordVPN.com

Garancija za vračilo denarja: 30 DNI

NordVPN v Južni Afriki ima 30 strežnikov in skupaj več kot 5.700 v 62 državah. Ni treba posebej poudarjati, da je deblokiranje geo-omejene vsebine z NordVPN res zelo enostavno. To je eden hitrejših VPN-jev, ki je danes na voljo, zato omogoča predvajanje televizijskih oddaj in filmov v visoki ločljivosti prijetno doživetje brez vseh motečih puferjev in zaostankov. NordVPN dosledno najde pot proti ukrepom proti VPN in še vedno uspešno odblokira všečke Netflixa, Amazon Prime Video in BBC iPlayer.

Menimo, da je NordVPN eden najbolj vrednih VPN-jev na trgu. Eno naročnino na NordVPN lahko uporabite na do 6 napravah, zato je odlična izbira za družine. Še več, ponuja odlično podporo strankam v živo, 24/7. Če še vedno niste prepričani, obstaja 30-dnevna garancija za vračilo denarja, tako da jo lahko preizkusite brez tveganja.

Seveda je pomembna tudi varnost in NordVPN ne razočara. 256-bitna šifriranje AES, stikalo za uničenje in zaščita pred puščanjem DNS ter stroga politika brez zapisov služijo za izboljšanje vaše spletne varnosti. Specializirani strežniki vključujejo Onion Over VPN in Double VPN.

NordVPN lahko prenesete za Windows, Mac, Android, iOS in Linux, medtem ko so razširitve brskalnika na voljo za Chrome in Firefox. Na voljo je tudi aplikacija za Android TV.

Prednosti:

 • 21 strežnikov v Južni Afriki in več kot 5000 po vsem svetu
 • Strežniki so hitri in omogočajo visoko kakovostno pretakanje
 • Uporabite NordVPN na do 6 napravah
 • Veliko varnostnih funkcij, vključno s šifriranjem
 • Aplikacije za Linux in Android TV

Slabosti:

 • Namizna aplikacija je nekoliko okorna

Naš rezultat:

4.5 iz 5

VREDNOST IN ZMOGLJIVOST: NordVPN je odlična proračunska možnost. V Južni Afriki ima 21 strežnikov in je hiter in zanesljiv. Odklene Netflix in nudi visoko raven varnosti. Vključuje 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Preberite celoten pregled NordVPN.

NordVPN kupon Prihranite 70% na 3-letnem načrtu PRIJAVITE SE popust samodejno

4. IPVanish

IPVanish

Aplikacije na voljo:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Spletna stran: www.IPVanish.com

Garancija za vračilo denarja: 7 DNI

IPVanish je že dolgo zanesljiva storitev VPN, ki ponuja številne prednosti. Še posebej, IPVanish se je zaradi svoje enostavnosti uporabe izkazal za priljubljeno pri uporabnikih Kodi. Kar zadeva deblokiranje vsebine z omejenimi geološkimi vsebinami v Južni Afriki in po svetu, IPVanish uspešno deluje. Trenutno ima sedem strežnikov v Johannesburgu v Južni Afriki in več kot 1,00 strežnikov na več kot 75 lokacijah po vsem svetu. Hitre hitrosti in neomejena pasovna širina omogočajo pretakanje v visoki ločljivosti in storitev dobro deluje z Amazon Prime Video in BBC iPlayer BBC.

Eno največjih prodajnih mest IPVanish je to omogoča vam 10 istočasnih povezav na več napravah - veliko več, kot to dovoljuje večina VPN-jev. V kombinaciji s 24/7 podporo strankam in 7-dnevno garancijo vračila denarja je zelo pomemben VPN. IPVanish nudi visoko raven varnosti zahvaljujoč uporabi 256-bitne AES enkripcije, zaščite pred puščanjem DNS in stikala za uničenje. Ima nič zapisov o dnevnikih, tako da lahko s svojo zasebnostjo brskate po omrežju.

IPVanish aplikacije so na voljo za naslednje: Windows, Mac, Android, iOS in Amazon Fire TV. Linux in usmerjevalnike je mogoče ročno nastaviti s programom IPVanish.

Prednosti:

 • Hitre hitrosti in neomejena pasovna širina
 • Enostaven za uporabo s Kodi
 • Uporabite IPVanish na 10 napravah hkrati

Slabosti:

 • S sedežem v ZDA, ki je članica zveze Five Eyes
 • Nezanesljiv, ko gre za deblokiranje Netflixa

Naš rezultat:

4 iz 5

UPORABA NA 10 NAPRAVA: IPVanish lahko uporabljate na do 10 napravah hkrati. Odličen je za Kodi in nima pravilnika o dnevnikih, čeprav ima sedež v ZDA. 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Preberite celoten pregled IPVanish.

IPVanish kupon PRIHRANITE 60% letnega načrtaPREVIDITE popust samodejno

5. ZasebniVPN

ZasebnoVPN

Aplikacije na voljo:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Spletna stran: www.PrivateVPN.com

Garancija za vračilo denarja: 30 DNI

ZasebnoVPN je zaradi ponujenih hitrih in zanesljivih hitrosti odlična izbira za pretakanje. Lahko odblokira vse od Netflixa do Amazon Prime Video do BBC iPlayerja, ni neomejene pasovne širine in ni puferja ali zaostajanja na vidiku. Čeprav ima PrivateVPN manjšo mrežo s približno 100 strežniki, je dejstvo, da se širijo po 59 državah, plus. To olajša deblokiranje omejene vsebine v Južni Afriki, ZDA, Veliki Britaniji, na Japonskem in še več.

Ta storitev VPN s sedežem na Švedskem vam omogoča, da na en račun hkrati povežete do šest naprav. Po preizkusu aplikacij PrivateVPN lahko rečemo, da so izjemno enostavne za uporabo. Prisotnost preprostih in naprednih menijev pomeni, da so za vse ravni uporabnikov zadovoljni. Navdušeni smo nad varnostjo, ki jo ponuja PrivateVPN, ki vključuje 256-bitno AES enkripcijo vojaškega razreda, vgrajeno stikalo za ubijanje ter zaščito pred uhajanjem DNS in lPv6. PrivateVPN navaja, da ima ničelno politiko beleženja podatkov in ne ve, kaj počnete v spletu.

PrivateVPN lahko uporabljate v sistemih Windows, Android, Mac in iOS, medtem ko Linux in usmerjevalniki zahtevajo ročno nastavitev.

Prednosti:

 • Ponuja velike hitrosti za predvajanje televizijskih oddaj in filmov
 • Odblokira večino večjih pretočnih storitev, vključno z Netflixom
 • Aplikacije so zelo enostavne za uporabo

Slabosti:

 • Manjša mreža strežnikov
 • Podpora za klepet v živo je redko na voljo

Naš rezultat:

4.5 iz 5

IMPRESSIVE HITROST: PrivateVPN je hiter in odličen za pretakanje Netflix in Amazon Prime Video. Uporabnikom je na voljo prijazne aplikacije, vendar na splošno manj strežnikov. 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Preberite celoten pregled PrivateVPN.

PrivateVPN KuponSpecialna ponudba - prihranite 83% na 2-letnem načrtu PRIJAVITE STOPNJI popust samodejno

Ali lahko uporabim brezplačno VPN, da dobim naslov IP za Južno Afriko?

Veliko ljudi uporablja brezplačne VPN-je za pridobitev naslova IP v Južni Afriki. Čeprav je brezplačna storitev morda mamljiva, ji odsvetujemo nekaj razlogov. Še posebej, brezplačni VPN mora tako ali drugače zaslužiti denar. Če vam ne bodo zaračunali naročnine, bodo verjetno prodali vaše podatke (vse od vaših osebnih podatkov do vaše dejavnosti brskanja) tretjim osebam. Nekateri brezplačni VPN-ji celo nosijo zlonamerno programsko opremo ali vas gnjavi z neprimernimi oglasi za neželeno pošto.

Varnost VPN je očitno zelo pomembna, vendar je tudi učinkovitost. Brezplačni VPN-ji so običajno počasni, zaradi česar je predvajanje filmov in TV oddaj težko opravilo. Poleg vsega puferja in zaostajanja, nekaj brezplačnih VPN dejansko lahko odblokirajte Netflix zaradi ukrepov proti VPN. Poleg tega, brezplačni VPN zavirajo vašo hitrost in pasovno širino zaradi velikega števila uporabnikov. Če želite naslov IP za Južnoafriško republiko, je najbolje, da dobite kakovostno plačan VPN.

Zakaj potrebujem IP naslov iz Južne Afrike?

IP naslov iz Južne Afrike vam omogoča brskanje po internetu, kot da ste v Južni Afriki. To pomeni, da boste lahko dostopali do južnoafriških spletnih strani in storitev, ne glede na to, kje se pravzaprav nahajate. Prav tako boste lahko gledali južnoafriške televizijske kanale in dostopali do priljubljenih naročniških storitev v Južni Afriki.

Kakovostni VPN s strežniki v državah po vsem svetu vam bo omogočil brskanje iz skoraj vseh krajev, kot sta ZDA ali Japonska. To pomeni, da boste lahko odblokirali priljubljene storitve pretakanja, vključno z Netflixom, BBC iPlayerjem in ESPN. Ker VPN skriva vaš pravi naslov IP in lokacijo, vam lahko zagotovi tudi večjo spletno varnost.

Kako lahko gledam južnoafriško televizijo v tujini z VPN?

Če potujete izven Južne Afrike, lahko južnoafriško televizijo odblokirate z VPN. Vse, kar morate storiti, je, da se prek VPN-ja povežete s strežnikom v Južni Afriki in geo-omejeno vsebino je treba odblokirati. Če ne, poskusite počistiti piškotke brskalnika, da zagotovite, da bodo vse spremembe, ki ste jih izvedli, začele veljati.

Če uporabljate južnoafriški IP naslov, boste lahko gledali vsebino na južnoafriški televiziji, ne glede na vašo lokacijo. To vključuje prizemne kanale, kot so SABC 1, SABC 2 in e.tv. Omogoča tudi dostop do naročniških storitev, kot so Showmax, DStv in SuperSport - vse pa so omejene na regijo in drugače nedostopne.

Ali so VPN-ji zakoniti v Južni Afriki?

VPN-ji so zakoniti v Južni Afriki. Na srečo internetne cenzure v Južni Afriki ni malo ali nič. Freedom House je svobodo interneta v Južni Afriki označil za "brezplačno". Vendar je všeč Kibernetski zločini in zakon o kibernetski varnosti in Filmi in publikacije Predlog spremembe zakona so bili kritizirani zaradi potenciala, da ogrožajo zasebnost in svobodo izražanja ljudi.

Poglej tudi

 •  Najboljši VPN-ji za Južno Afriko
 • Kako do Netflix USA v Južni Afriki
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 44