7 VPN Terbaik untuk Kotak TV Android untuk streaming peribadi, cepat

VPN terbaik untuk kotak tv Android


Kotak TV Android adalah alternatif plug-and-play kepada perisian pusat media seperti Kodi atau Plex. Kerana mereka tidak memerlukan banyak konfigurasi, mereka sesuai untuk orang yang tidak mempunyai keyakinan, kemahiran, atau masa untuk menubuhkan hab media tradisional. Selanjutnya, kerana Android adalah sistem operasi bebas sumber terbuka, perkakasan biasanya agak murah.

Apabila anda membeli kotak Android TV, anda akan mendapati ia dilengkapi dengan banyak aplikasi video yang dipasang. Masalahnya adalah bahawa aplikasi ini sering mengunci kandungan mereka. Ini bermakna mereka hanya boleh diakses dari negara atau rantau tertentu. Misalnya, jika anda tinggal di AS, anda tidak akan dapat menonton rancangan TV di BBC iPlayer.

Anda boleh menyelesaikan masalah ini dengan menyambung ke rangkaian peribadi maya (VPN). VPN menyulitkan trafik rangkaian anda dan mengarahinya melalui pelayan di lokasi lain. Bagi mana-mana pemerhati luar, trafik anda sekarang kelihatan datang dari rantau ini pelayan berada. Lebih baik lagi, data anda yang disulitkan tidak boleh dibaca oleh sesiapa tanpa kunci penyahsulitan. Ini menghalang ISP anda daripada melihat tapak yang anda lawati, kandungan yang anda strim dan butiran jualan aktiviti dalam talian anda atau menggunakannya untuk membenarkan penyambungan sambungan anda.

Kami akan masuk lebih terperinci lagi ke bawah, tetapi jika anda tidak mempunyai masa untuk berteduh, berikut adalah ringkasan pilihan utama kami.

Kami mendapati ini menjadi VPN terbaik untuk kotak TV Android:

 1. ExpressVPN Cadangan teratas kami untuk kotak TV Android. Cepat dengan keselamatan pepejal, ditambah pula boleh menyahsekat banyak laman streaming seperti Netflix. Termasuk sokongan router dan perkhidmatan DNS pintar jika kotak Android anda tidak menyokong VPN. Termasuk jaminan wang balik 30 hari.
 2. CyberGhost Tidak log-VPN dengan pelayan keselamatan yang sangat cepat dan cepat. Buka blok Netflix dan tapak streaming lain. VPN bajet terbaik untuk Android TV.
 3. NordVPN Keselamatan dan pelayan yang kuat. Boleh menyahsekat Netflix serta kebanyakan laman penstriman utama yang lain.
 4. IPVanish Sempurna untuk pengguna Kodi yang memerlukan penyelesaian yang mesra ringan dan kawalan jauh. Keselamatan yang kuat dan kelajuan yang baik, tetapi tidak akan berfungsi dengan pasti dengan Netflix.
 5. PrivateVPN Penanda yang hebat untuk membuka kunci laman penstriman video sambil memberikan keselamatan yang kukuh dan kelajuan yang baik.
 6. Surfshark Buka kunci Netflix, Hulu, dan BBC iPlayer dan membolehkan nombor tanpa had sambungan serentak.
 7. Perisai Hotspot VPN yang sangat cepat dan selamat yang menyekat banyak perkhidmatan penstriman utama di luar negara.

VPN Terbaik untuk Kotak TV Android

Terdapat berpuluh-puluh VPN yang tersedia tetapi tidak semuanya sesuai untuk pengguna kotak TV Android. Di bawah, kami akan menyerlahkan lima VPN terbaik untuk penstriman, meneroka fungsi mereka, dan menerangkan platform mana yang tersedia untuk mereka. Lagipun, tidak ada sebab untuk mengehadkan penggunaan VPN anda ke peti TV Android anda. Untuk memutuskan perkhidmatan mana yang terbaik untuk kotak TV Android, kami mencari VPN yang ditawarkan:

 • Kelajuan penstriman pantas dan sambungan stabil
 • Apl Android berdedikasi serta fail APK yang berasingan untuk pemasangan manual
 • Keupayaan untuk membuka sekatan perkhidmatan streaming seperti Netflix
 • Penebangan minimum data anda untuk memastikan penjelajahan anda benar-benar peribadi

Berikut adalah senarai VPN terbaik kami untuk kotak TV Android:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020

Apps Available:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Laman web: www.ExpressVPN.com

Jaminan wang balik: 30 HARI

ExpressVPN adalah antara VPN terbaik untuk kandungan HD streaming kerana kelajuannya yang cepat dan kekurangan sekatan lebar jalur. Ia juga merupakan salah satu yang paling selamat kerana ia menggunakan penyulitan AES 256-bit (yang akan mengambil berbilion tahun untuk kekerasan) dan tidak log alamat IP anda atau tapak yang anda lawati. Terdapat juga kunci rangkaian yang menghalang semua lalu lintas internet apabila sambungan ke VPN dijatuhkan.

ExpressVPN menawarkan pelayan di lebih daripada 90 buah negara. Ia boleh menyahpasang platform penstriman yang paling popular termasuk Netflix, Amazon Prime Video, HBO, dan iPlayer, meskipun usaha terbaik mereka untuk menyekat pengguna VPN mengakses kandungan terkunci di rantau.

VPN ini mempunyai aplikasi untuk Windows, Mac, iOS, Android, Linux, dan router tertentu. Ia juga boleh dikonfigurasikan secara manual untuk bekerja dengan Chrome OS, Apple TV, Playstations, dan Xbox One.

Kelebihan:

 • Bekerja dengan lancar dengan peranti Android TV dan mudah digunakan
 • Pelayan Superfast sangat bagus untuk kandungan HD streaming
 • Penyulitan terbaik dalam kelas menjadikan keselamatan dan privasi yang mantap
 • 24/7 sokongan langsung sembang pelanggan

Keburukan:

 • Bukan yang termurah dalam senarai ini

Skor kami:

4.5 daripada 5

VPN Terbaik untuk Android TV: ExpressVPN adalah pilihan utama kami. Pilihan yang pantas dan boleh dipercayai untuk kotak TV Android. Buka semua perkhidmatan penstriman utama termasuk Netflix, Hulu, dan Amazon Prime. Ciri privasi yang hebat dan keselamatan teratas. Cubalah tanpa risiko dengan jaminan wang balik 30 hari.

Baca ulasan penuh kami mengenai ExpressVPN.

ExpressVPN CouponSpecial Offer - dapatkan 3 bulan tambahan FREEGET DEALCoupon digunakan secara automatik

2. CyberGhost

Cyberghost

Apps Available:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Laman web: www.Cyberghost.com

Jaminan wang balik: 45 HARI

CyberGhost adalah salah satu VPN yang paling keselamatan yang sedia ada. Mereka tidak menyimpan log sejarah penyemakan imbas, masa sambungan, atau alamat IP dan semua trafik dilindungi dengan penyulitan 256-bit. Ia juga termasuk ciri-ciri tambahan seperti penyekat iklan terbina dalam, pengalihan HTTPS yang dipaksa, dan perlindungan malware supaya anda dapat memastikan anda dilindungi dari ancaman dan gangguan internet yang paling biasa pada setiap masa.

Aplikasi CyberGhost mempunyai butang khusus yang boleh anda klik berdasarkan pada apa yang anda ingin capai. Yang paling menarik dari ini kepada pengguna kotak TV ialah jubin "Unblock Streaming". Ini membolehkan anda memilih perkhidmatan seperti Netflix, Amazon Prime, dan Comedy Central dari senarai, selepas itu, anda akan disambungkan ke pelayan di wilayah yang berkaitan. Walaupun CyberGhost menawarkan lokasi yang lebih sedikit untuk dipilih daripada beberapa saingannya, ia mempunyai bilangan pelayan yang tinggi di Eropah dan Amerika Syarikat, di mana kebanyakan platform streaming popular adalah berdasarkan.

CyberGhost menawarkan aplikasi untuk Windows, MacOS, Linux, iOS, dan Android. Ia boleh dikonfigurasi secara manual untuk bekerja dengan beberapa penghala WiFi.

Kelebihan:

 • Mudah digunakan dengan Android TV Boxes
 • Pembekal belanjawan yang tidak berkompromi dengan keselamatan dan privasi
 • Ujian mengesan kelajuan mengagumkan untuk streaming

Keburukan:

 • Tidak berfungsi di UAE atau China

Skor kami:

4 daripada 5

PILIHAN BUDGET TERBAIK: CyberGhost mudah digunakan dengan aplikasi tersuai untuk Android TV. Batalkan kandungan penstriman yang popular. Lebih kurang pilihan pelayan daripada pesaing terdekatnya. Jaminan wang balik 45 hari.

Baca kajian CyberGhost penuh kami.

CyberGhost Kupon TAHUN BARU KHAS: MELINDUNGI 80% pada rancangan 3 tahun + 2 bulan freeGET DEAL Diskaun digunakan secara automatik

3. NordVPN

NordVPN

Apps Available:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Laman web: www.NordVPN.com

Jaminan wang balik: 30 HARI

NordVPN menawarkan beberapa jenis pelayan yang berbeza termasuk beberapa yang dioptimumkan untuk penstriman ultra pantas. Sekiranya anda berminat menonton kandungan 4K di dalam kotak TV anda (dengan mengandaikan perkakasan anda menyokongnya), ini adalah tambahan besar. Lebih baik lagi, NordVPN membenarkan enam sambungan serentak pada satu akaun, yang jauh lebih murah daripada kebanyakan penyedia VPN yang lain. Terdapat juga sokongan pelanggan sembang langsung sekiranya anda menghadapi sebarang masalah.

Ia bukan slouch apabila ia datang kepada keselamatan, sama ada. NordVPN menggunakan penyulitan gred tentera yang (pada masa penulisan) tidak dapat dipecahkan. Ia tidak melengkapkan sebarang maklumat yang boleh dikenal pasti secara peribadi dan suis bunuhnya membolehkan anda menghalang akses internet aplikasi spesifik apabila sambungan ke pelayan hilang.

NordVPN mempunyai aplikasi untuk Windows, MacOS, Android, dan iOS, dengan pemalam pelayar untuk Firefox dan Chrome. Ia boleh dipasang secara manual pada sistem berasaskan Linux dan pilihan router WiFi yang baik.

Kelebihan:

 • Penyedia kos rendah veteran berfungsi dengan baik dengan Android TV
 • Kredensial keselamatan dan privasi yang kukuh
 • Buka kunci laman strim paling popular seperti Netflix, BBC iPlayer, dan banyak lagi
 • Menawarkan 24/7 live chat

Keburukan:

 • Aplikasi desktop boleh menjadi lembap

Skor kami:

4.5 daripada 5

NILAI DAN PRESTASI: NordVPN adalah pilihan nilai yang hebat. Pilihan bernilai hebat yang berfungsi dengan baik dengan kotak TV Android. Kelajuan penstriman HD yang layak. Membolehkan sehingga 6 peranti serentak untuk disambungkan. Tidak menyimpan log. Jaminan wang balik 30 hari.

Baca kajian NordVPN penuh kami.

NordVPN CouponSave 70% pada rancangan 3 tahunGET DEALDiscount diterapkan secara automatik

4. IPVanish

IPVanish

Apps Available:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Laman web: www.IPVanish.com

Jaminan wang balik: 7 HARI

IPVanish adalah VPN yang sangat popular di kalangan pengguna Kodi kerana kosnya yang rendah dan impak yang boleh diabaikan pada kelajuan sambungan. Ia memiliki dan mengekalkan kebanyakan pelayannya, membolehkannya mengawal setiap aspek rangkaian dan menyelesaikan masalah dengan lebih cepat daripada kebanyakan pesaingnya. Seperti ExpressVPN, IPVanish menggunakan penyulitan AES 256-bit. Ia juga menawarkan pilihan pilihan keselamatan tambahan termasuk suis bunuh, perubahan alamat IP biasa, dan pengekalan OpenVPN.

IPVanish tidak dapat menyahsekat sesetengah platform penstriman tetapi cemerlang dalam memastikan anda dilindungi semasa menggunakan rangkaian P2P dan Kodi. Ia sesuai untuk pengguna kotak TV berkat aplikasi Android yang ringan dan mudah digunakan. Selanjutnya, IPVanish berfungsi dengan setiap Kodi addon yang telah kami uji.

IPVanish adalah salah satu daripada VPN paling mudah untuk memasang terima kasih kepada sokongan multi-platform yang sangat baik. Terdapat aplikasi untuk Windows, iOS, Android dan Amazon Fire Stick. Ia boleh dikonfigur secara manual untuk berfungsi pada peranti berasaskan Linux dan Linux seperti Raspberry Pi.

Kelebihan:

 • Bekerja dengan baik dengan Android TV
 • Kelajuan sangat pantas
 • Perkhidmatan lengkap tanpa loghat tidak akan menjejaskan privasi anda

Keburukan:

 • Tidak boleh disangkal sepenuhnya daripada Netflix, Hulu
 • Sokongan pelanggan agak perlahan

Skor kami:

4 daripada 5

MUDAH UNTUK MENGGUNAKAN: IPVanish hebat untuk keluarga yang ingin menyambungkan pelbagai peranti dengan pilihan aplikasi yang baik. Kegemaran dengan pengguna Kodi yang juga berfungsi dengan baik dengan kebanyakan kotak TV Android. Boleh lakukan dengan sokongan 24 jam secara langsung. Jaminan wang balik 7 hari.

Baca ulasan IPVanish penuh kami.

IPVanish CouponSAVE 60% pada rancangan tahunanGET DEALDiscount diterapkan secara automatik

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Apps Available:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Laman web: www.PrivateVPN.com

Jaminan wang balik: 30 HARI

PrivateVPN tidak begitu dikenali sebagai beberapa VPN yang lain yang kita tutupi, tetapi ia menumbuk lebih tinggi dari segi berat dari segi kebolehgunaan. PrivateVPN benar-benar tidak loghat, menggunakan penyulitan 256-bit, dan tidak mempunyai had jalur lebar sekalipun. Walaupun ia hanya mempunyai 75 pelayan yang tersebar di 56 negara, ia menawarkan di atas kelajuan purata dan tidak mempunyai penampingan yang ketara apabila kandungan 1080p streaming.

PrivateVPN mampu membatalkan kunci Netflix, BBC iPlayer, dan Amazon Prime Video, namun, ia tidak boleh memintas Great Firewall China. Syarikat ini menawarkan perkhidmatan sembang langsung semasa waktu perniagaan dengan masa tindak balas yang lebih panjang pada hujung minggu. Dengan kelulusan anda, kakitangan sokongan juga boleh mengendalikan peranti anda dari jauh untuk menyelesaikan masalah yang lebih sukar jika perlu.

Aplikasi PrivateVPN tersedia untuk Android, Windows, dan iOS. Ia boleh dipasang secara manual pada MacOS, Linux, dan beberapa router internet.

Kelebihan:

 • Kerja hebat dengan Android TV
 • Rangkaian yang berkembang maju dan baru

Keburukan:

 • Lebih kurang pelayan untuk dipilih daripada pembekal lain yang lebih tinggi pada senarai ini
 • Tidak berfungsi di China

Skor kami:

4.5 daripada 5

Kelajuan Besar: PrivateVPN secara konsisten boleh dipercayai. Bekerja dengan baik dengan kotak TV Android. Baik untuk kegunaan umum dan Torrenting. Kelajuan mengejutkan baik pada akhir pasaran ini. Kami lebih suka pilihan sokongan langsung 24/7. Jaminan wang balik 30 hari.

Baca kajian PrivateVPN penuh kami.

PrivateVPN CouponSpecial Deal - save 83% on the 2 year planGET DEALDiscount applied automatically

6. Surfshark

SurfShark VPN

Apps Available:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Laman web: www.Surfshark.com

Jaminan wang balik: 30 HARI

Surfshark adala
h penyedia VPN muda yang membolehkan anda menyambung seberapa banyak peranti yang anda inginkan untuk harga yang rendah. Apl Android TV boleh didapati dari Google Play, dan ia berfungsi untuk menyahsekat Netflix, BBC iPlayer, Hulu, dan Amazon Prime Video.

Aplikasi menggunakan enkripsi kuat dan suis bunuh yang menghentikan lalu lintas internet sekiranya sambungan VPN turun. Sokongan berbual secara langsung tersedia sepanjang masa. Ia bukan VPN terpantas dan senarai pelayannya berada di sisi pendek, tetapi ia harus lebih daripada cukup untuk pemotong kord yang paling.

Apl tersedia untuk Windows, MacOS, iOS, Android, Android TV, dan Linux.

Kelebihan:

 • Buka blok Netflix US, UK, dan lain-lain
 • Menawarkan 24/7 live chat
 • Peranti tanpa had

Keburukan:

 • Rangkaian pelayan yang agak kecil
 • Beberapa kelajuan perlahan

Skor kami:

4 daripada 5

CONNECTIONS UNLIMITED: Surfshark adalah satu-satunya VPN dalam senarai ini untuk menawarkan nombor serentak sambungan serentak. Buka blok Netflix dan tapak penstriman lain sambil memastikan anda selamat dan peribadi. Jaminan wang balik 30 hari.

Baca kajian Surfshark penuh kami.

Surfshark CouponSpecial Deal - save 83% + 3 Months FREEGET DEALDiscount applied automatically

7. Perisai Hotspot

Perisai Hotspot

Apps Available:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Laman web: www.Hotspotshield.com

Jaminan wang balik: 45 HARI

Perisai Hotspot mempunyai kira-kira 3,200 pelayan yang tersebar di seluruh 70+ negara. Kelajuan tinggi dan kelantangan pembasmian kuat yang kuat bermakna anda akan dapat menyahsekat dan mengalir platform terkunci di rantau seperti BBC iPlayer, Netflix US, dan Hulu tanpa sebarang masalah. Anda boleh menyambung sehingga lima peranti sekaligus, dan sementara aplikasi sangat mudah digunakan, sokongan berasaskan live chat tersedia 24/7.

Perkhidmatan ini dilengkapi dengan beberapa ciri keselamatan lanjutan. Sebagai contoh, ada IPv6 dan perlindungan kebocoran DNS, penyulitan 256-bit, dan suis bunuh yang menghalang semua lalu lintas apabila sambungan anda jatuh tanpa diduga. Jika anda mahu, anda juga boleh membiarkan laman web tertentu memintas VPN sepenuhnya atau memilih untuk menyambung secara automatik bila-bila masa anda menggunakan rangkaian yang tidak bercagar. Hotspot Shield tidak log apa-apa maklumat peribadi yang dapat dikenal pasti sebaik sahaja sesi anda berakhir.

Hotspot Shield menyediakan aplikasi untuk Android, MacOS, iOS, dan Windows.

Kelebihan:

 • Buka banyak perkhidmatan penstriman utama
 • Kelayakan keselamatan yang kuat
 • Kelajuan yang sangat tinggi

Keburukan:

 • Rekod terang mengenai privasi
 • Tiada sokongan Linux

Skor kami:

4.5 daripada 5

SANGAT BERJAYA: Hotspot Shield adalah pilihan yang kuat untuk mana-mana kotak TV Android berkat ciri keselamatan yang kuat, keupayaan pembasmian yang sangat baik, kelajuan tinggi, dan jaminan wang balik 45 hari.

Baca ulasan penuh Hotspot Shield kami.

Hotspot Shield CouponSpecial Deal - menjimatkan 75% pada rancangan 3 tahunGET DEALDiscount diterapkan secara automatik

Bolehkah saya menggunakan VPN percuma dengan kotak TV Android?

Walaupun terdapat perkhidmatan VPN percuma yang tersedia, kami menasihatkan penggunaannya untuk beberapa sebab. Pertama, mereka jauh lebih perlahan daripada VPN di atas. Biasanya, anda akan mendapati ia mengambil masa yang lama untuk menyemak e-mel anda semasa disambungkan, apalagi menyiarkan video HD.

Kedua, anda perlu mempertimbangkan bagaimana penyedia VPN ini membuat wang mereka. Jika mereka sangat tidak bertanggungjawab, tidak ada yang menghentikan mereka daripada memaparkan iklan di setiap tapak yang anda lawati atau menjual sejarah internet anda kepada pihak ketiga. Terutama, orang menyambung ke VPN untuk menjaga penyemakan imbas mereka secara peribadi tetapi jika anda menggunakan VPN percuma, ada kemungkinan anda sebenarnya lebih terdedah berbanding sebelumnya.

Akhirnya, dengan VPN percuma, anda membuka sistem anda sehingga semua jenis ancaman. Ini boleh semudah seperti klien VPN yang memasang perisian hasad pada komputer anda, atau menggunakan sistem anda sebagai sebahagian daripada botnet. Untuk menjadi selamat, kami akan mengesyorkan agar melekat pada perkhidmatan VPN yang dipercayai dan bereputasi dengan dasar privasi terperinci.

Bagaimana cara membuat VPN secara manual pada kotak TV Android

Semua VPN yang kami liputan di atas mempunyai aplikasi Android yang tersedia di Gedung Google Play. Memasangnya semudah mendaftarkan akaun dengan pembekal tertentu kemudian mencari nama yang relevan di gedung aplikasinya. Bagaimanapun, anda tidak perlu risau jika anda tidak boleh mengakses gedung aplikasinya di peranti anda. Android juga membolehkan anda untuk memasang dan mengkonfigurasi VPN secara manual. Di bawah ini, kami akan menerangkan cara melakukan langkah demi langkah ini.

Bagaimana untuk memasang fail APK secara manual

Pada asasnya, kedai aplikasi adalah cara yang lebih mudah untuk mencari dan memasang fail APK. Jika anda mencari fail yang relevan di tempat lain dan memindahkannya ke peranti anda, walaupun, ia akan memasang dengan cara yang sama. Bypassing app store dengan cara ini dipanggil "sideloading". Pertama, pergi ke laman web pembekal VPN anda. Pada halaman di mana anda memilih platform anda, cari pautan langsung ke fail APK di bawah tajuk Android. Ketik ia untuk memulakan muat turun.

android membenarkan sumber yang tidak diketahui

Sebelum anda boleh memasang perisian, anda perlu mendayakan pemasangan dari sumber yang tidak dibenarkan. Ciri ini bertujuan untuk melindungi anda daripada aplikasi yang berpotensi tetapi kita tahu bahawa ini selamat, tidak ada risiko. Pergi ke awak Menu tetapan dan pilih Kunci skrin dan keselamatan pilihan. Di bahagian bawah halaman, anda akan melihatnya Sumber yang tidak diketahui penetapan - ketiknya untuk menghidupkannya.

Seterusnya, buka aplikasi pengurus fail peranti anda. Navigasi ke folder muat turun dan klik pada fail APK yang anda muat turun sahaja. Selepas diminta untuk mengesahkan, aplikasi VPN akan mula dipasang, selepas itu, anda boleh menggunakannya.

Menggunakan tetapan VPN terbina dalam Android

Mulailah dengan pergi ke anda Menu tetapan. Sekarang, bergantung pada versi Android yang anda jalankan, pilihan menu berikut mungkin dibahagikan sedikit berbeza tetapi biasanya agak mudah untuk memberitahu yang anda perlukan. Dalam kes saya, saya mengetuk Lebih banyak pilihan di bawah Wireless dan rangkaian tajuk, kemudian memilih VPN pilihan.

Ketik + ikon di bahagian atas sebelah kanan skrin. Jika anda belum menyediakan PIN skrin atau kata laluan kunci, anda akan digesa untuk melakukan ini sekarang. Sebaik sahaja itu dijaga, beri nama sambungan VPN anda (dalam kes ini, saya telah menggunakan "IPVanish" tetapi anda mungkin mahu menamakannya berdasarkan lokasi pelayan yang anda sambungkan ke).

melancarkan persediaan android

Langkah seterusnya adalah memasukkan butiran VPN anda. Ini berbeza dari satu pembekal ke yang lain tetapi maklumat yang berkaitan biasanya tersedia di laman web di bawah panduan persediaan Android mereka. Untuk video penstriman, IPVanish mengesyorkan menggunakan PPTP, jadi pilihlah itu dari senarai. Seterusnya, anda perlu memasukkan alamat p
elayan yang ingin anda sambungkan. Sekali lagi, anda akan dapati ini di laman pembekal anda. Jika anda sedang berusaha untuk mencari senarai alamat pelayan, pertimbangkan untuk melihat panduan persediaan Linux kerana langkah ini diperlukan pada platform itu juga.

Akhirnya, masukkan butiran masuk anda di kotak di bahagian bawah dan tekan Simpan. Sekiranya anda memilih untuk tidak log masuk secara manual setiap kali, periksa VPN sentiasa-aktif pilihan pertama. Dari sini, hanya ketuk sambungan dan jika semuanya telah berfungsi, anda akan disambungkan ke pelayan yang anda pilih. Anda boleh mengesahkan bahawa VPN anda berfungsi dengan menggunakan pemeriksa alamat IP untuk melihat apa wilayah yang alamat IP anda dihubungkan.

Lihat juga:

 • VPN terbaik untuk Kodi
 • Bagaimana untuk memasang VPN di Kodi
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 37 = 47

map