Bagaimana untuk menonton Piala Dunia Cricket 2019 di mana-mana sahaja

Bagaimana untuk menonton final Piala Dunia Cricket 2019 dalam talian


Mahu hidupkan aliran Cricket World Cup dalam talian? Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana.

Semi-final Piala Dunia Cricket ICC (CWC) hampir di sini dan apa yang berlaku pada beberapa kriket masa lalu yang telah mereka lakukan. Dari pra-kejohanan kegemaran India dan Australia pengapungan di luar pertandingan, dengan kejutan bergelora di England, dan perjalanan kebetulan di New Zealand, setiap perlawanan lebih memukau daripada yang terakhir.

Semifinal pertama berlangsung pada 9 Julai di Old Trafford, Manchester, diikuti separuh akhir kedua di Edgbaston, Birmingham pada 11 Julai. Perlawanan terakhir akan dimainkan di Ground Cricket Tuhan pada hari Ahad, 14 Julai.

Semua perlawanan bermula pada 10:30 pagi BT (2:30 pagi PT / 5:30 pagi ET). Walaupun peminat kriket di seluruh dunia akan memaki peluang untuk menonton permainan ini secara langsung, malangnya hanya beberapa yang boleh melakukannya. Tetapi jangan risau, dalam jawatan ini, kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyalurkan peringkat akhir Piala Dunia Cricket di mana sahaja anda berada di dunia.

Sila ambil perhatian bahawa dalam siaran ini, kami hanya akan mengesyorkan penyiar rasmi dan sumber. Aliran tanpa izin yang ditemui di Reddit atau tempat lain tidak disyorkan. Mereka sering menghantar video dengan kualiti yang rendah dan boleh diambil di luar talian pada saat notis. Oleh itu, anda mungkin tidak dapat melihat keseluruhan permainan. Lebih-lebih lagi, anda akan mendapati penyiar rasmi merebak di seluruh dunia supaya anda melakukan sendiri merugikan dengan menggunakan aliran yang tidak boleh dipercayai.

Banyak saluran streaming acara ini tidak akan berfungsi di luar negara. Jika anda ingin menyambung ke perkhidmatan penayangan kegemaran anda di luar negara, anda memerlukan VPN.

VPN Terbaik untuk Piala Dunia ICC: ExpressVPN

ExpressVPN

Apps Available:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Laman web: www.ExpressVPN.com

Jaminan wang balik: 30 HARI

VPN menyulitkan trafik anda dan mengarahkannya melalui pelayan perantara. Ini bermakna aktiviti web anda disimpan secara peribadi, tersembunyi dari majikan anda, pembekal perkhidmatan internet, dan kerajaan. Anda boleh menggunakannya untuk memindahkan lokasi anda ke negara lain, dengan memberi anda alamat IP yang berbeza dan membantu anda mengakses media penstriman geografi yang terhad.

Ia hanya mengambil masa beberapa minit untuk bermula. Pilih panjang langganan pilihan anda (pakej bermula pada satu bulan dan naik ke setahun). Anda boleh membayar menggunakan kad kredit, PayPal, dan juga Bitcoin jika anda ingin kekal tanpa nama.

ExpressVPN dilengkapi dengan a Jaminan wang balik 30 hari, bererti anda boleh menguji perkhidmatan selama sebulan dan membatalkan bayaran balik penuh jika anda tidak puas.

VPN TERBAIK UNTUK KRIKET: Pilihan utama kami adalah kapal ExpressVPN ExpressVPN dengan lebih dari 3,000 pelayan berkelajuan tinggi yang merangkumi dunia. Keupayaan pembasmiannya adalah top-notch dan ciri-ciri keselamatan kedua-dua. Plus, anda boleh menggunakannya di seluruh Android, iOS, Windows, MacOS, dan Linux. 24/7 sokongan pelanggan akan membantu anda jika anda menghadapi sebarang masalah.

TIP: INGIN MENAMBAHKAN AKHIR ICC UNTUK PERCUMA? Jika anda tidak mahu membelanjakan wang anda pada langganan sukan, maka kami mengesyorkan anda mendaftar untuk ExpressVPN dan menyambung ke pelayan di Pakistan. Setelah sambungan ditubuhkan, log masuk ke laman web PTV Sports. Ia adalah salah seorang penyiar rasmi untuk Piala Dunia ICC dan tidak memerlukan sebarang pendaftaran terdahulu. Ia hanya tersedia untuk penyederhanaan dengan alamat IP dari Pakistan, bagaimanapun, proses ini tidak akan berfungsi tanpa VPN. Kami mengujinya dari lokasi di Toronto dan ia berfungsi dengan baik untuk permainan Afghanistan vs West Indies. Jika anda mendaftar sekarang dan batalkan dalam masa sebulan, anda akan dapat menonton perlawanan akhir dan mendapatkan kembali wang anda.

Bagaimana untuk menonton 2019 Piala Dunia Kriket Piala Dunia dari luar negara dengan VPN

VPN yang betul akan menjadikannya sangat mudah bagi anda untuk memintas sekatan geo. Ikuti langkah-langkah ini untuk menyahsekatkan peringkat akhir Piala Dunia ICC:

Bagaimana untuk menonton final Piala ICC Cricket dengan VPN

  1. Tentukan penyedia yang sesuai. Kami bercakap mengenai ExpressVPN, tetapi kedua-dua NordVPN dan CyberGhost adalah pilihan bajet yang sangat baik.
  2. Teruskan untuk memasang aplikasi yang sesuai untuk peranti anda. Hanya gunakan pasaran aplikasi rasmi untuk tujuan ini.
  3. Sambung ke pelayan VPN untuk negara yang sesuai. Jadi jika anda cuba mengakses Sky Sports, anda perlu menyambung ke pelayan di UK. Untuk Hotstar dan Willow TV di Amerika Syarikat, anda akan memerlukan pelayan Amerika.
  4. Dan itu sahaja. Hanya log masuk dan mula streaming. Jika ia tidak berfungsi dengan serta-merta, kosongkan cache dan kuki anda dan mulakan semula peranti anda. Itu patut dijawab.

Pertandingan Piala Dunia ICC akan disiarkan secara langsung di semua platform yang kita sebutkan di bawah ini sebabnya anda harus cuba menjalankan langkah-langkah ini dengan baik sebelum permainan. Anda tidak mahu menghabiskan masa berharga menyelesaikan masalah dan terlepas aksi langsung. Kesemua tiga VPN yang kami cadangkan - ExpressVPN, NordVPN, dan CyberGhost mempunyai sokongan langsung 24/7 supaya anda boleh meminta bantuan jika anda tersekat.

Di mana saya boleh menjalani aliran akhir Piala Dunia Cricket?

Beratus-ratus juta orang dijangka akan menyaksikan pertandingan, yang bermakna acara marquee akan disiarkan di seluruh dunia. Oleh itu, anda harus dapat menontonnya tanpa mengira lokasi anda. Dalam bahagian ini, kami membincangkan rangkaian mana yang akan menunjukkan permainan di negara anda.

UK

uk bendera

Penyiar rasmi ICC World Cup untuk UK adalah Sky Sports. Jika anda seorang pelanggan yang sedia ada, maka semua perlawanan akhir Piala Dunia akan tersedia tanpa sebarang kos sama ada di laman web atau aplikasi Sky Go. Liputan bermula satu jam sebelum permulaan setiap permainan.

Ia juga boleh log masuk dengan Sky Sports Pass di TV Sekarang. Walaupun ini berharga £ 8,99 sehari, anda boleh membeli pas bulanan sebanyak £ 33,99, jika anda sedang mempertimbangkan streaming olahraga untuk sedikit lebih lama.

Untuk mengakses akaun Sky Sports anda dari luar UK, anda boleh menyambung ke pelayan VPN UK.

USA

BAFTA 2019

Peminat kriket di Amerika boleh menonton perlawanan Piala Dunia ICC di Willow dan Hotstar. Mereka tidak mempunyai sebarang percubaan percuma, malangnya, jadi anda mesti mendaftar untuk salah satu pakej mereka. Langganan bulanan pada masa ini berharga $ 9.99 sebulan, walaupun Willow tersedia dengan pakej televisyen kabel yang bermaksud anda tidak perlu membayar tambahan untuk menstrimkan perkhidmatan.

Kedua-dua Hotstar dan Willow mengetengahkan pakej yang bermakna anda boleh menonton semua momen penting dalam permainan sekiranya permulaan terlalu awal untuk anda. Walau bagaimanapun, anda sama ada perlu berada di AS atau disambungkan ke p
elayan VPN AS untuk menyiarkan permainan.

India

Flag_of_India

Piala Dunia ICC boleh didapati di saluran tempatan seperti Doordarshan, tetapi satu-satunya cara untuk mengaksesnya dalam talian adalah melalui Hotstar. Sebelum ini dikenali sebagai Star Sports, Hotstar juga merupakan penyiar rasmi di bahagian lain di dunia seperti Amerika Syarikat dan Kanada. Hotstar boleh didapati sama ada Rs 299 sebulan atau 999 setahun tetapi memerlukan kaedah pembayaran India seperti kad kredit tempatan atau PayTM.

Seperti versi antarabangsa, versi Hotstar India termasuk sorotan perlawanan, analisis pakar, dan video pendek yang mengandungi detik-detik kritikal. Anda memerlukan alamat IP India untuk menyalurkan perlawanan supaya bersambung ke VPN jika anda berada di luar India.

Australia

bendera australia

Fox Sports menyiarkan semua pertandingan Piala Dunia ICC supaya anda boleh menyalurkan perlawanan di sana juga. Sekiranya anda seorang pelanggan Foxtel TV yang ada, anda perlu log masuk ke Foxtel Go dan klik pada pautan aliran langsung. Pengguna Australia yang tidak mempunyai kabel boleh mendaftar untuk Foxtel Now yang berharga sekitar $ 40 AUD sebulan. Terdapat percubaan percuma 10 hari (pengguna kali pertama sahaja) jadi jika anda sudah mendaftar sebelum anda mungkin tidak dapat memanfaatkan ini.

Kedua Foxtel Go dan Foxtel Now hanya terdapat di Australia. Anda perlu menyediakan nombor Australia semasa proses pendaftaran, yang menjadikannya mustahil untuk pengguna asing mendaftar. Jika anda seorang pelanggan yang sedia ada, dan cuba log masuk dari luar Australia, maka VPN boleh membuatnya berlaku.

Kanada

Bendera Kanada

Semua perlawanan Piala Dunia Cricket ICC disiarkan di Kanada melalui Hotstar. Harga bulanan adalah CAD 12.99 tidak termasuk cukai. Tuntutan Willow boleh diakses di Kanada melalui penyedia kabel Bell, Rogers, dan Telus dan menawarkan langganan bulanan mandiri sebanyak CAD 7.99, tetapi klik pada pautan hanya membawa saya kembali ke laman utama. Oleh itu, saya tidak dapat mendaftar walaupun cuba beberapa kali.

Hotstar tidak mempunyai tempoh percubaan di Kanada, jadi anda mestilah mendaftar untuk pakej bulanan atau tahunan (yang berharga CAD 99.99) untuk dapat mengalirkan permainan dengan pasti. Tidak ada bukti kediaman Kanada yang diperlukan dan tidak jelas sama ada anda hanya boleh mendaftar dengan kad kredit tempatan, jadi pengguna di luar negara boleh melihatnya. Jika anda pengguna pengguna Hotstar Canada, maka VPN akan membantu anda memotong sekatan geo ketika berada di luar negara.

Timur Tengah dan Pakistan

bendera pakistan

Pengguna di Pakistan boleh menyalurkan semua perlawanan ICC Cricket World Cup secara percuma melalui PTV Sports. Apa yang anda perlukan adalah alamat IP dari Pakistan yang dapat diteruskan - perkhidmatan ini tidak memerlukan sebarang pendaftaran terlebih dahulu atau bayaran awal.

Pengkritik kriket di Timur Tengah boleh mendaftar dengan OSN. Harga berbeza mengikut negara pendaftaran. Di Arab Saudi, sebagai contoh, ia adalah 159 SAR / bulan. OSN juga boleh didapati sebagai sebahagian daripada pakej televisyen kabel, jadi jika anda seorang pengguna yang sedia ada yang perlu anda lakukan log masuk melalui kelayakan anda dan anda perlu pergi. Sudah tentu, jika anda berada di luar rantau ini, anda memerlukan VPN untuk membuatnya kelihatan anda masih berada di negara pendaftaran.

Lokasi lain

Cricket adalah permainan kedua yang paling popular di dunia sehingga tidak mengejutkan bahawa final Piala Dunia ICC sedang disiarkan di seluruh dunia. Jawatan ini tidak dapat menyenaraikan semua lokasi, tetapi laman web ICC adalah tempat yang baik untuk memulakan jika anda ingin tahu tentang penyiar rasmi di negara / tempat anda.

Siapa yang akan memenangi Piala Dunia?

Pada masa penulisan, India, Australia, dan England telah memenuhi syarat untuk perlawanan akhir dengan New Zealand hampir pasti menyertai mereka. Pakistan memerlukan kemenangan menentang Bangladesh bersama-sama dengan margin kemenangan yang tidak masuk akal untuk dapat mengalahkan New Zealand - hasil yang agak tidak mungkin berdasarkan pada bentuk semasa.

Walau bagaimanapun, pemenang akhirnya adalah meneka pada masa ini. India dan Australia telah berada dalam bentuk imperiously, mengetuk lawan tanpa sebarang masalah. Kedua-duanya datang ke peringkat akhir dengan keyakinan baru meskipun terdapat kerugian kontroversi India ke England.

New Zealand mempunyai rekod terburuk dari empat pasukan teratas dan tidak betul-betul menetapkan kejohanan itu dalam beberapa perlawanan terakhir mereka. Mereka mungkin menjadi yang pertama jatuh, dengan Australia ingin memanfaatkan.

England terpaksa memenangi dua perlawanan sukar untuk layak, dan mereka berjaya melakukannya dengan menundukkan kedua-dua India dan New Zealand semangat dalam kem mereka. Akhirnya terlalu hampir dipadankan untuk meramalkan dengan betul, tetapi ia dapat menjadi Australia sebagai juara akhirnya.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 71 = 75

map